Cute Ke

Choo gave me this award..


Tapi aku x paham nape org yg design award ni letak Cute's??? Adakah ia sepatutnya Cutest ataupun Cuter yang secara tak langsung bertindak sebagai adjective??? Ohhhh...i should not open my grammar book ...lupakan saje ..(korang yg amik SS14..ingat lagi tak buku grammar kite masa pre-dip dulu..yg kale itam tu..dan jugak Pn. Ahnis yg slalu suruh aku & Choo gi cuci muka..)

Tapi nak tanye lagi...Cute ke blog ni? Tang mana cutenye? Atau tuan blog ni yg cute hohohoho..


Sapa Choo HaNi ni??
  • Anak sulung pakcik Shahidan

  • Aku ingat lagi cinta dia time blaja dulu nama Nasir..betulkan choo??? Matilah kalau DakCit dia baca blog ni..tp kalau laki dia buta IT cam laki aku xpe..(laki aku kalau 100x dia nak baca blog aku...100x tu jugak dia mintak url blog aku..dia x reti nak save2 ni..hohoho)

  • Selain Fillanie yg datang kelas drive time dulu...dia ni pun drive gak..keta dia sempoi..yellow kale gitu..

  • Baru je jadi bini orang bulan ogos aritu..

  • Last jumpa dia masa aku tertonggek2 nak gi class..aku part time student masa amik degree..dia full time student. Jadi masa aku mendaki bukit..dia tengah menurun bukit kot..aku ingat dia jerit panggil aku je..(tp tahun bile kejadian tu berlaku ye choo??)

Aku malaslah nak tulis pasal aku..sebab mcm dah abis terbongkar dah cite pasal aku...

Anyone yang rasa blog dia cute...silalah amik award ni...

3 comments:

eya said...

aku rase blog aku 'cute' jugak(SS),tp
xmo amik la award 'cute',sbb da penah wat tag gini.ekekekk

CuTeMiUt78 said...

sama2 la kita dpt tag cute ni.. kita pun dah dpt dah

chOochetisthedevilincyberspace keh keh said...

tah la sal grammar tu kekeke. ;)).

weh aku tak ingat siot bab kene gi coci moke tuh.

yang aku tau, abes sme nye la aku yg tak kene. muke siyes tak kene, muke gini tak leh muke gitu takleh. ikan ambot tak leh.

aku ase meka tu paranoid. no wonder la aku telah dipengaruhi hingga kini. ngeh ngeh.

ingat ko yer!! hebat2. *claps*

hi5 la weh, laki aku ngan IT LOL - tak leh blah lahhh.

samat haku. amin. * pandang kiri kanan *