:: I've been talking to much ::

Banyak betul aku menceceh kat sini rupanya. As at 16th of Jan 2009...my total posting is 400. Ni baru kat main blog aku..kat 2 more blogs tu apa hal pulakkan?? Tapi yg 2 blog lagi tu aku jarang2 update..update bila perlu je.

So, korang sume..layankan ajelah bebelan aku ni. Bebel berbakul2..tapi duit nuffnang aku x jugak mencapai standard yg aku nak..dok takuk tu jek.

Korang..sesambil baca blog aku ni..klik2lah kat nuffnang tu ye..kasi top-uplah duit aku kat situ..boleh gak aku buat beli baju baru utk Kyra ke..(ayat mintak kesian ni..), beli susu Kyra ke..hohoho..


Thank you korang sebab sudi singgah kat blog aku. Sudi jadi kawan aku..walaupun kite tak pernah jumpa muka (ni for those yg x pernah salam rasa kelembutan tangan akulah..)..thanks for making and accepting me as part of your cyber friend. Really appreciate that.

4 comments:

e_ja said...

cuti ke kojo ni sheila??..(xde kene mengena dgn entry)..
nk komen pasal entry ko ni akak mcm xde idea..jadi janji komen kan..
janji rock!!!

jumpe nurhani taon lepas pon tak sempat salam. ko ingat tak? said...

eh, kite penah bersalaman ke?

hmm asenye tak kekeke.

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kita pun skee tau.. klu org selalu singgah blog kita.. pastu tinggalkan komen..

sheila said...

kak e_ja,
semalam cuti sebab ahad..ari senin so kejelah hehehe...

choo,
kite x salam2..tp kite dah kenal2 hehhe..nurhani tu sape? budak grup sebelah tu ke? yg jenis mulut pot pet tu??...

cutemiut,
eh nak panggil ape ye sebenarnye ni? panggil cute kang..rasa cam panggil anak kucing je..hohoho..
kite suke org ramai masuk..pastu leh kenal2..leh jumpa2..makan2 (ni bab yg paling best ni..) hehhe