Mak Benci

In less than a month keluarga besar boss aku nak buat PERJUMPAAN RAKSASA KUARGE DORANG...KUARGA "KS" takyahlah aku ckp apa nama penuh kuarge dorang...kang dorang google tak pasal2 kuar cite pasal family dorang lak...

So, dah nama pun Secretary pada bos beso..dan bos beso aku tu pulak org kuat kuarge dia..makanya seketeri cabuk dia ni pun diheret sekali utk meeting KS ni. I don't like to be part of the meeting. Dahlah menimbun surat nak dipos. Pastu boleh pulak bila surat tu dah masuk sampul..nak ditukar pulak..jembalang tanah betul.

Nasib baiklah job spec aku tulis camni..."and any other tasks assigned by the MD"...so nasiblah kan..jangan byk menjawab

Bilik meeting ni aku konker..

Ni longgokan kertas yg aku kuarkan balik dari sampul and kene replace ngan new sheet.

Memula tu aku buat sorang2 je..sebab malas nak susahkan org lain. Lagi pun peninglah nak anta surat ni. Nak kena ikut bapaklah..maklah. 1 rumah tu kalau ada 10..ngan 10-10 org tu kene kasi jemputan..macamlah org2 dlm rumah tu bisu2 belake..tak reti nak sampai2kan. Hish.

So, memandangkan dia guna duit opis aku..tak kirelah duit bos aku ke..aku tetap tulis brapa byk yg KS ni dah gunakan. Ngan bullet stapler pun aku caj hohoho..gile kedekut aku ni...

No comments: