:: Tag :: Apa Tajuk Yang Sesuai??

Yang ni aku kene tag oleh CuteMiut.

Rules dia...

* Do not copy answer*

* The tag question must be 100% the same*

*Tag people after doing tag*



1. Dekfa

2. Aen

3. Wana

4. Kak Ujin

5. Tasya

6. Sham

7. Sadi

8. Kak Aida

9. Kak RozieQ



1. How do u know 1?
Ni anak bongsu Cikgu Tiarom..my BM teacher masa std 4-6 and now she is my chatting fren kat AP

2. What would u do if u never meet 2?
Kalau tak penah jumpa nak buat camne? Soalan ni sebenarnya...tak akan jumpa lagi or tak pernah jumpa? Confuse aku disitu..

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
Both of them slalulah dating2 sebab duduk area yang sama..tapi kalau ter"date" ngan aku..kite gi minum2...burak2..

4. Would 5 n 6 make a good couple?
Both are ladies...how to be good couple..

5. Do u think 7 is attractive?
Think so..x penah nampak muka dia sebijik2..dia asyik ambik gamba Diyana, Danial & Danish..pastu amik gamba dia..tunjuk muka sekerat jek..kan Sadi kan..

6. Do u know anything about 8's family?
Not really..but from her blog knew that husband dia buat keje sendiri..she has 3 kids Raihana, Haidir and sorang lagi..tak ingat nama..

7. Tell me something about 9?
Sangat pandai menjahit..baju skolah anak dia pun dia jahit sendiri..

8. What language does 2 speak?
Malay & English. Tapi husband dia slalu kata dia Batak..so I guess dia ckp bahase org asli kot...hehehhe

9. Who is 3 going out with?
With her husband and chubby naqiblah kot..sapa lagi

10. How old is number 4?
Turning 35 this year..if i'm not mistaken

11. 5?
She will turn 29 this July..kan taca kan..

12. Who is 6's favourite singer?
Penyanyi No. 1 negara...Siti Nurhaliza

13. 7?
Not sure..sape yek?

14. Is 8 single?
She's taken

15. What's 9 last name?
Nggak ketahuan..nick name dia RozieQ...Q tulah kot last name dia hahahhaha..

16. Would u consider being in a relationship with 1?
oooo yeah..tiada halangan dalam berkawan..

17. Which school does 2 go to?
Skolah mana aku x taulah..

18. What do like about 3?
Very softspoken..kalau time chatting cam brutal je..tapi bile jumpa face-to-face..alahai..sama cam anak dia..lembut je bile ckp

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. tajuk yg sseessuai.. tag mengtag.. blh gitu.. gigih buat ya.. mekacih sebab sudi buat

SaDi said...

huahuahuahua... :P tak pernah tengok muka sadi yek... hhuhuhuhuhuhu :D... next time yek...

anyway... dah 2 org tag mende ni kat sadi... nnt laa sadi buat yek... :D

manisz said...

adoihaiiiii.. ko La, aku bukan ada smpai 8 org aku nk tag nie.. aiyakkk.. boleh tak aku tag ko balik? asik ko jer tag aku..

sheila said...

cutemiut,
org kasi keje kenelah buat..

sadi,
jajalah sikit muka tu..mesti cun sbb tu takut nak jaja tu..

sham,
blasah jelah..tp kalau ko tag aku gak..x kose mak nak buat lagi skali

pHat sUe said...

yayyyyyyyyyyy, ailebiu weh :))

:P

U-jin said...

nest...tag lagi....wahaha...

Aidaroha Alias said...

nest.. akak kena tag ke nih? hehe