:: Tag :: HandWriting

Been tagged by kak mas a.k.a kak u-jin.

Bab2 menulis ni..aku pun xtaulah napa my handwriting get worse and worse these days. Apakah sebab aku dah x kuat nak pegang pen? Apakah sebab aku dah tua? Apakah aku dah terbiasa menulis dengan keyboard? Apakah...apakah...

1. Your Name / Username
2) Left Handed or Right Handed

3) Favourite letter to write4) Least favourite letter to write
5. Write 'The quick green alien jumps over the lazy blue turtle"

6) Tag 6 people

10 comments:

e_ja said...

ok pe tusan..nk lawo cmne lagikan..hehehe..

uihh saspen nmpak nama eija tuh..sib baik eija@puple..ahaks..

CuTeMiUt78 said...

cantik tulisan sheila.. kita pun dah pernah kena tag tulisan ni..

manisz said...

la.. aku dh hutang 2 entries dgn ko.. nnti aku buat ek.. aku so sooo bz lately.. eh ingat lagik ek ko tulisan aku?? :-)

sheila said...

eja,
lepas ni giliran ko lak yo...tunggu

cutemiut,
cantik mendenye..dah x balance dah..dedulu rasa cam sama rata je tulis..la ni bengkak bengkok heheh

sham,
utang kene ganti wei..baik buat
aku pun utang dak filla 1..ntah bile nak wat ntah..dok dlm draft je

manisz said...

la.. cm ner nk wat entry nie.. aku kene tulis pastu aku scan ek.. byk keje tul tag ko nieh.. :-)

U-jin said...

cantik hapertulisan seketari nih..eheheh...

choochet tak reti bace shorthand sendrik said...

kene lagik.../me cobet pipi kyra

ok je tulisan ko neh - ngade!

Eija said...

hhehe ok je tgk tulisan sheila...kite pun dah buat...tgklah tulisan kite lak...hikkkss

sheila said...

sham,
ko tulis atas ketas..pastu ske ati ko lah nak scan ke..nak amik gamba ke..cam aku.. aku scan je

kak mas,
cantik?? kengkadang bos ske confuse ngan tulisan sy..sy ni ske2 ati je nak sambung apa yg sy nak sambung..
hurup ngan nombor pun sy sambung gak kengkadng..manalah org tua tu x konpius

choo,
aku pun..kengkadang bile gatei buat s/hand..skali nak bc balik punyalah aku kene recall balik apa yg bos aku ckp..tadi belagak nak cacing2 bagai

eija,
dah tgk dah..lawo dan sgt kemas

pHat sUe said...

blog aku jahanam dah url dier weh kekeke.

sile pantau :P