There We Go...Penang

Balik2 Penang..takde ke tempat lain nak buat dinner selain dari Penang.

Aku taulah Penang tu "food heaven"...tapi negeri lain pun byk gak pilihan makanan..nak best buatlah dinner kat Sabah ke..buleh makan fresh seafood with very reasonable & affordable price. Nak dinner yang sejuk & dingin..buatlah kat Cameron or Genting. Haiyoooo.

But what to do. Ni ofis orang lain (bukan org lain pun..laki aku) punya cerita. Aku cuma menumpang tuah gi dinner je. Orang dah ajak gi tu kire dah syorgaaa lah tu. Kalau tak tu ko duduklah diam2 kat KL ni makan maggi..laki ko bersronok2 dinner kat Penang tu..hohoho..

So, today after work kitorang gerak gi Penang. Naik keta sapa aku pun xtau. Sepatutnya member ofis Mr. Kay tumpang keta kitorang..tapi bile dah jadi camni...kitoranglah pulak yang kene menumpang kawan Mr. Kay. Tak kesahlah sapa tumpang sapa..yang penting happy.

Nanti aku update cite Penang plak ye..itu pun kalau aku rajin nak snap2 gamba.

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh g penang ya.. tak kisah la kan tumpang sapa.. asalkan dpt g ngan mr.kay..

sheila said...

mesti..
walaupun mr. kay x lomantik..tp sapa x suka dapat gi jenjalan ngan laki kan..

Aidaroha@Haida said...

berduaan je ke...? ngape tk bertigaan.. hehheh

eya said...

wah..x ajak aku pong!lenkali sound la awai sket..hehe

sheila said...

kak aida,
ber2 jelah..mama kite x kasi bwk baby..dia kata bb tu blom sebln lagi..so kite masih dlm mood honeymoon lagi hehehe..

eya,
ajak ko buat rugi aku je..kang kene blanja ko lagi..dibuatnye ko kene tumpan bilik tido aku..dah aku miss call lak hehehhe..