:: Tag :: Azam & Harapan Baru ::

Tag dr Kak Ujin..dah lama dah aku perap sebab aku xdepun gamba ngan Kyra..

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK ANAK / BABY / BAKAL BABY

1) Nak didik sampai dia jadi anak yg "best among the best"
2) Nak insured dia ngan segala mak nenek insuran yg ada..utk future benefit
3) Nak dapat adik utk Kyra...

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK SUAMI TERCINTA

1) Nak menjadi seorang isteri yang best..best dari every angle
2) Nak bagi hadiah hari jadi utk dia tawon ni..hadiah tawon lepas (2008) x jadi beli
3) Nak jadi lomantik lebih sikitlah..kengkadang aku ni cam kayu mati je

NYATAKAN 3 AZAM BARU/HARAPAN UNTUK DIRI SENDIRI

1) Nak jadi isteri, ammi yang best..yang dorang xleh dapat kat mana2..hohoh
2) Nak beli umah & keta utk diri sendiri
3) Nak top-up jumlah simpanan every month

NYATAKAN 3 AZAM BARU/HARAPAN UNTUK KERJA/KERJAYA:

1) Nak jadi rajin..slalunye lebih bertenet dari buat keje..
2) Nak cuba implement new system dalam office...rasa cam huru-hara je skrg ni..
3) ...apa lagi ye...tu jelah kot..

UPLOAD 3 KEPING GAMBAR ANAK ANDA DAN SEKEPING GAMBAR ANDA BERSAMA ANAK YANG TERBARU
(anak terbaru xde..nilah satu-satunya anak yang ade selain anak mata, anak tekak dan anak telinga...hohoho)



:: wajah kesayangan hamba :: hehehe





:: Kyra yang cute with Ammi yang "cute" jugak hehhe ::

6 comments:

eya said...

comey sgt la kyra nih sheila..ni siyum leh?

e_ja said...

alululu dah besar ehh kyra..somel lah dia..mak dier pun somel pe..ahaks..

sheila said...

eya,
nak cium kyra buleh..nak cium ammi dia pun buleh gak hohoh

kak eja,
kemaluan i baca akak kata kite cumil...hohohoho

u-jin said...

uit...dah pandai gelak...tomeinya dia nest...

chOOchets said...

cm mix blood dowh :)

sheila said...

kak ujin,
dah pandai gelak..angkat2 montot pun dah pandai dah..esp bila dia nak suurh kite bukak bedung dia..

choo..
ammi dia xde rupa mixblood ke???