Apa Masalah Ko Ni?

Tak..aku tak gado ngan sesapa. Aku cuma bermasalah problem ngan tumit kaki aku je.

Lately ni tumit aku pecah2. Sangat tak selesa ok..bile tido tu rasa cam .. eiiiiii...geli2 je. I don't loikeeeee. Nak kata tak berlotion..everyday without fail aku pakai lotion tiap kali nak gi keje and after mandi malam.

So, sebab malu ngan keadaan tumit yg dah buruk itu..malu wo nak pakai kasut yg terbukak kat blakang, nak duduk bersimpuh kat rumah org pun malu...aku belilah lotion yg khas tuk kaki ni..gilo mahal. Tengoklah nanti hasilnya..dia kata buleh nampak hasil dalam 3 hari tp kene tenyeh lebih kurang 3-4 kali sehari. Xde kejelah pulak aku kat ofis nak nenyeh2 kaki ni..



Very the buruks one..


Inilah creamnye...


6 comments:

babyluv_ayang said...

k.fara pun bermasalah ngan tumit ni...geram ajer...berapa harga cream tu...

SaDi said...

laa.... jangan laa stresss..... sebenarnya jenis kasut yang kita pakai pun mempengaruhi crack heels tau...bukan setakat pakai lotion jee... cuba laa pilih kasut yang bahagian tempat pijak tuuu lembut... kalau pakai yang keras...lagi prone to crack heels...

Tijah said...

alahh nok! ko bagi jer ikan2 kat spa tu makan kaki ko. licin la dia natih.

Sya Annur said...

sepatutnya ok la. aku pakai harituh ok. tak pun... jom kita g menggeli geli kat fish spa. kwn aku kata hilang segala mala kulit mati kat kaki dia

CuTeMiUt78 said...

kita dulu guna ellygl ala yg cream tumit kaler oren tu

sheila said...

kak fara,
rege cream ni 24++..tp aritu mintak along kite tolong beli so dia dapat staff price kat guardian..guna harga member dia..

kak sadi,
bukan stress sgt tp cam menyampah, pastu bile tido tu cam geli2 je..tu yg sakit ati je tu..

kak jah,
yelah yek..camno den lupo pasal ikan goli2 ni? nanti den ajak pillowmate den poie..sesambil tu buleh bergoli-golian hahah

dekfa,
skrg ni mcm dah nampak outcomenye..

kak rina,
ellgy pun penah guna dulu..mmg cepat kesannye..aritu try yg rosken ni sbb murah 3-4 hengget dari ellgy hehhehe..kite kan kedekuts