BOGEL ITU INDAH

Me as a working mother yg hantar anak ke rumah babysitter mmg xde masa nak mem"bolen"kan anak aku. Harap hari Sabtu Ahad jelah boleh nak mandi2kan my lil princess ni.

So, sebab tulah aku still lom dapat memahirkan diri utk nak mandikan budak suka mandi ni. Serius..Kyra sangat suka mandi..dia diam je kalau time mandi tu..siap boleh senyum2 menggoda lagi. Tapi tu kalau ko jirus ngan air suam2 kuku kat dia..try siram ngan air sejuk tengok..kalau satu block tak dengar jeritan dia tu...(kalau dia nangis suara dia ala2 fasha sendat...i don't likeeee)


Instead of buying besin baby tu aku beli ni..sbb dia leh duduk...aku fail sikit bab nak mandikan dia belah depan..belah blakang ok lagi.

See...how comfortable she is..rasa mcm duduk atas car seat pulak. Time ni dia tengah kusyuk tengok air paip kuar...

Oppsss... i know Ammi...Ammi nak eksploitasikan gamba seksi kyra kan...so I better do something...

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

auuww..kyra terseksi la plak ya..

Mimie Ishak said...

wah comelnyer tempat mandi itu..skang ni baby's stuff mmg memacam kan..tp aku berkenan lah type ni...tersangatlah senang especially kalau caesarean mommy...aku pakai besen jek dulu...huhuhuhu...pastu besen itu diletakkan di atas meja makan supaya stiches tak sakit...heheheh...

babyluv_ayang said...

alah..comelnyer kyra....geram tgk...mana beli benda alah tu..unik ler....heheheh...

sheila said...

mimie,
aku memula nak terbeli besen tu..tp bile jumpa yg ni terus grab..aku takut nak mandi pegang2 baby ni..risau sgt..

kak fara,
kite beli kat GIANT je kak..harganye less than rm25 rasanye..can't remember. masa gi survey kat babystores sume jual basin tu je.

eya said...

harus di sensor nih..18XX

U-jin said...

uit kyra seksis....haha..jgn x ngaku lak nanti..ini betui2 bkn superimpose..

sheila said...

eya,
aku dah tutup apa bahagian2 yg seksi tu hahah..

kak ujin,
ammi dia yg explotasi anak..sian anak tu