DO I LOOK LIKE A BOY?

Situasi 1

Haritu masa bawak Kyra gi wedding kat Tangkak, Ammi pakaikan Kyra gown...pastu boleh tak ada cousin Mr. Kay tanya

Cousin: Apa nama anak ko Man?
Kay: Kyra
Cousin: La...pompuan ke..aku ingat laki tadi

aku kat seblah..grrrrr...takkan aku nak kasi anak laki aku pakai skirt. Tapi bolehlah dimaafkan sebab masa tu kyra berdukung..so dia x nampak kot kyra pakai skirt

===========================

Situasi 2

Jugak di rumah cousin Mr. Kay..tp kat Muar
(Kyra tengah berskirt jugak..and tengah berbaring sebab dia nak titon)

Cousin: Laki ke pompuan ni?
Aku: Bukan ke dia pakai skirt ni? (Soalan ditanya sambil sengih2..hohoho)

===========================

So, soalan aku..macam boy ke muka Kyra ni? Camne aku nak menggegirlkan muka anak aku ni?


Aku dah kasi dia pakai baju fink ni..(mak tutup mata je kasi dia pakai tau..)

See...fink




She know how to focus now...



6 comments:

manisz said...

la, jgn marah ek.. mmg anak ko nmpak boy lahh.. maybe sal rambut dia kot.. tk pun ko tindik ah tinger dia, or pakaikan rantai leher ker, gelang tangan ker..

CuTeMiUt78 said...

rasanya kan.. memang cam laki klu skali pandang... tapi klu tenung lama2.. memang cam pompuan

Sya Annur said...

haha... aku pnh kena situasi nih, masa syahmi kecik. anak aku yg laki katanya pompuan, anak kwn aku girl katanya laki. haiyaaa... ni rmbut pndek lagi, sok bsr sket rmbut pnjang sket makin manisla muka dia

babyluv_ayang said...

jng ckp adik jer...k.fara pun selalu gak kena mcm ni....skrg ni pun still org tanya...boy or girl...padahal idakler boyish sgt pun ruper doter k.fara tu...diaorg ni tgk tang rambut kut, dik...anyway....abaikan ajer...heheheh...buat kusut ajer kapla tu...heheheh....

Has said...

hahaha....nnt biarkan lah rambut dia panjang skit....baru lah nmpk ke'gegirl'an ehhh.....

sheila said...

sham,
nantilah aku try beli gelang tangan ke..

kak rina,
kene bela rambut dialah kot yek..skrg ni terpacak rambutnye

sya,
plan this weekend nak gi cukur rambut dia..pastu bolehlah kasi bela smpi panjang

kak fara,
kyra akak..tough badan dia..pastu rambut dia pendek kot..

kak liea,
yolah den bololah ghambut eh nanti..