Jalan Gi Kuantan

Saturday seperti yg Mr. Kay janjikan..off we go to Kuantan. Bukan nak gi jalan sangat pun..tapi sebab Mr. Kay nak monitor barang2 dia kat Jom Heboh tu ..so aku pun tumpanglah badan aku yg berat ni nyibuk2 ikut dia.

We stayed at MS Garden Hotel. Thanks to Sham sebab dia yg bookkan aku bilik tu guna rate dia. Thanks dear.


Hotelnya. Menarik sebab betul2 kat belakangnye ada shopping mall

View from my room..alangkah bestnya kalo ngadap swimming pool..leh cuci2 mata hak hak hak..
My spacious deluxe room. Atas katil yg kale brown2 tu adalah anak aku yg sedang berbungkus..tido dengan syok skali

A cup of Nescafe for me. Lega wo dapat minum ni..pagi tadi kitorang pekene teh O tu yg aku cam pening2 je xdapat nes 0 secawan tu..


Bathtub full of bubble for me..hihihi
Aku amat puas hati ngan hotel ni sebab:-
1) Biliknya yg luas berbaloi ngan duit yg aku bayar
2) Facilitynya amat lengkap. Iron & ironing board in each of the room.
3) Bathroom yg ada shower room and bath tub. Sangat selesa ok
4) Makanan kat cafe pun not bad
5) Apalagi ha?? tetiba mak blur..tp mak sangat puas hati....

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah..bagus ler ada iron dan iron board lagi.. senang kan

manisz said...

no 5) sal aku yg book kan.. *har har har* bestkan? lau aku sihat walafiat mau aku tompang tido tpi rasa tk jugak tompang sal mana leh kaco daun kannnnnnnnnnnnnn.. kang ko nk wat adegan 18SX tkkan aku nk tido dlm bath tub bwk kyra skali kot!..
*wing wink*

chOo chet dah tak hengat bile last pi kontan said...

ko tak jumpe ke sham nye?

eya said...

wah...bwk anak jenjlan sekalik ye. syok la kayra

sheila said...

rina,
senang sikit..kebanyakan hotel kene request iron atau kite sendiri kene gi ironing room dia..x kose betul

sham,
huh..ko x nampak ada plastik "kotex" dalam beg beso aku tu..kami sama2 telah tido dengan aman hehehhe

choo,
bukan kg dak cit kat kontan ke?

eya,
kenelah bwk..kot tak mana aku nak letak anak aku..nanti ammi & abah dia lak xleh tido..rindu kat anak

choo choo pi cerating taon 06 - that was the last rasenye said...

dak cit kg nye kat raub nuh, aku ni yg lahir kat spital kontan muahaha...IC je la tapi.

manisz said...

yerlah tul2.. choo penah citer yg dia lahir kat spital kontan.. HTAA.. so IC dia kod sama dgn aku.. 06..