John, Johnny, Jonathan...

Tara Pam Pam Pam Pam Pam...


Tetiba tau aku teringat lagu hindustan ni....


Ni cite hari Ahad..tp dah nak masuk Ahad lagi satu baru terperasan ada gamba ni..dah kero gak eh mato den ni.

Mula2 kitorang nak gi makan kat Terminal Seafood kat area Ukay Perdana tu..tapi punyalah redah jam dimalam hari..sampai sana..dah tutup restoran. Not sure whether dorang gulung tikar or they moved out. Apa yang penting (ooo..bukan kerjasama ye seperti yg Wonderpets nyanyi)...aku kemfunan...

Pastu ingat nak gerak gi Kg. Baru tapi dah sekerat jalan we end up pegi ke Jusco Setiawangsa je. Makan kat Johnny jelah..lagipun tadi napsu memasing mmg dah aim kat Stimbot tu kan..


Yang ada on event makan2 ni adalah Abah, Umi, My Family & Adik Family. Ni mmg muka2 yg biasa ada dlm mana2 acara makan2 yg dianjurkan adik bradik..muka2 pelahap.

Yang belah kanan tu adalah family Adik.


Tak dapat Terminal Seafood..dapat makan kat Johnny pun jadilah..

2 comments:

CuTeMiUt78 said...

lor.. ingat kan napa la nyanyi lagu hindustan.. upanya g mkn kat jonny

u-jin said...

aku ingat menda tadik..jonathan bagai..hehe..
fav famili k.mas tu si jony tu..hahah...