JUJUR JUICE

Aku sesaja je masuk kedai member aku kat WMC tu...mencari2 produk tuk nak kasi kempis aku punye perut ni..skali aku cam berminat lak nak bli yg ni.

Sebabnya...duta produk ni is Anita Sarawak. Aku suke gile tengok badan dia ni. Dah agak kertu tapi still maintain body..nampak bergetah diluar..kat belah dalam aku tak taulah..kalau kene iron dulu baru tegang ke kan...

Aku beli ni dapat RM35 je sekotak (ada 6 botol kat dalam tu).

Cara minumnya...sebotol sehari..tp aku minum sebotol tu 3 hari. Boleh? Gila aku sayang kat duit aku..kalau nak diikutkan harga sebotol 165ml tu RM5.80 hohoho. Rasa air ni pada aku best..cam lempoyang yang aku beli dari Nek Dara (tukang urut kat Bt. 18, Kg. Jawa, Langat tu)

KHASIAT UMUM JUJUR JUICE

  • Mengurangkan Pigmentasi Kulit
  • Menguatkan Tulang
  • Menghindarkan Kanser
  • Melembutkan Kulit
  • Memperbaikin Sel-sel yang Rosak
  • Antioxidan & Antitoxin
  • Menghindarkan Penyakit Alzheimer’s
  • Melawan Penyakit Jantung
  • Merendahkan LDL Kolesterol
  • Melancarkan Peredaran Darah
  • Menghilangkan bau badan
  • Mengobati rheumatism
  • Kesihatan Keseluruhan
  • Meningkatkan stamina
  • Detoksifikasi
  • Menghilangkan penat dan sakit-sakit badan
  • Menurunkan diabetes
  • Membunuh kuman dan menyembuhkan luka

KHASIAT KHUSUS UNTUK WANITA

  • melancarkan kitaran haid
  • Menghilangkan senggugut
  • langsing dan montok (auwwww)
  • membuangkan darah kotor
  • membantu kesuburan
  • mengecilkan perut
  • awet muda
  • menghilangkan keputihan
  • merapatkan organ dalaman


Jus ni boleh diminum oleh lelaki, fomfuan dan kanak2 9 tahun ke atas.

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

emmm.. gitu ke.. nnti tgk hasilnya camne k

Tijah said...

kalu bagi laki minum..agak2 dia leh jujur sampai ke mati tak nok???

sheila said...

kak rina,
ye kite sesama wait n see..

kak jah,
kalo buleh jujur..3 botol sehari mak kasi dia minum..mak sanggup berabis duit ni..hahahhah

Anonymous said...

sheilaarshad.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading sheilaarshad.blogspot.com every day.
payday cash advance
payday loans