K-Y-R-A

Ramai yang tak tau how to pronounce my girl's name.

I named her KYRA SAFFIYA....and KYRA should be pronounced as KAIRA

Macam kite sebut MY...BY...so this is KY. Ammi dia ni prasan glemer tu yg eja nama anak pun cam bagus je tu.


Sekarang ni kat rumah macam2 nama dah kuar tuk Kyra...
My mama call her Kyra Merra
My anak2 buah call her Kiyya
My anakbuah (anak pada my cousin) call her Mia...sesuka sesedap rasa dia je

Kat rumah Abah & Ammi biasa panggil Kyra Saffiya..sementera Kyra belum lasak and Ammi x yah nak jerit2..bolehlah panggil nama penuh ni..

3 comments:

Sya Annur said...

bila dah besar lasak n banyak perangai, lagiiiilah aku slalu keluar nama penuh tuh. if extra xbekerjasama, smpai nama ayah sekali ye. hahaha

SaDi said...

biasa laa tuu... nama anak sadi yang ke3 tuu pun orang tak boleh nak sebut... hmmm.... asalkan ibu ayah boleh sebut dgn betul pun kira ok laa tuuuu.... :)

CuTeMiUt78 said...

ok la kan.. sebut je nama penuh.. baru penuh maknanya.. tu yg pernah kita dgr ler.. lagi elok panggil nama anak penuh.. biar maksud nya pun tak tergantung...