Ko Ada Tetek??

Banyak gak aku tengok gamba wan x soda diri ni. Tapi gamba ni first time aku tengok.

Korang (kengkawan aku) yg dah ada suami tergamak ke nak amik gamba camni? Gamba dimana tangan suami korang duduk cun2 atas tetek korang...hohoho..pastu nanti masukkan gambar tu kat dalam photo album kat rumah korang biar anak cucu korang nanti buleh tengok betapa daringnya mak bapak dorang..

Pada aku aksi ni adalah untuk "dinikmati "oleh pasangan itu sahaja atau dengan kata lebih best sikit..aksi untuk pasangan yg telah halal hubungannya...bukanlah utk di'gambar'kan dan seterusnya jadi tontotan orang ramai.

Aku harap kengkawan aku bila dah tua2 nanti takdelah yang buat prangai camni ye.

glosari
wan / uwan => nenek didalam loghat N9

3 comments:

SaDi said...

galak betul... jgn laa nak tunjuk western... genetik diorang ni tetap genetik org melayu... buat malu jee bila orang lain tengok...

CuTeMiUt78 said...

eeeiii..geli gelaman ler tgk...

eya said...

mengong punye pompuan ni..lg sengal pd aku si ajija mahjan ni