Love Verses

Sesedap rasa je aku mentranslate tajuk lagu ni..

On the way to office this morning aku dihidangkan (ceh ayat..) dengan lagu Ayat-Ayat Cinta..otomatik terasa cam nak tgk cite tu.

Masa tengah sarap sambil mengadap PC..aku pun bukaklah youtube..carilah link cite ni..and layannnnn...sempat layan airmata lagi..

Cite ni mmg bestlah..

Tapi lepas abis cite tu aku xdelah sambung tengok cite lain lak..hajat dihati adalah jugak nak tgk Desperate House Wife tu..tp nanti payah aku ank focus.


4 comments:

manisz said...

baper byk ayak mata ko kuar??

eh bodohnyer lah aku, selama ni aku duk beli DVD bagai tk kiralah filem or drama bersiri cam Desperate Housewife, Lost, or Greys Anatomy lah kan, mengabis duit, padahal leh tgk kat youtube jerk kan..

huhuhuhuhuhu....

sheila said...

taklah sebyk mcm tgk 1st time dulu..yg dulu siap tersumbat idong aku ni..dah kene nonton sambil duduk dah..

CuTeMiUt78 said...

emmm.. smpi keluar air mata ya.. tu baru layan kan youtube

Has said...

cite tu mmg sedap....
tp bila baca novel lagiiiiiiiiiiii sedap....sbb dlm novel jln cite tu lg padat....kt filem longgar sikit...