Auwww..x kose mak



Aku xde kene mengena dalam adegan 1.5SX ni...napa 1.5? Sebab pelakon aksi ini adalah anak buah aku yg umonye belom pon 2 tawon.

Skrg ni Ryan dah pandai cakap kalo nak yak2. Dia mesti ckp ngan Muma dia which is my Mom.."nak u ut..". Mama aku pun letaklah dia kat toilet bowl itew...dan dia dengan feeling anak org kaya Bollywood+Melayuwood akan duduk camni...

see..siap sandar pala kat penutup bowl tu lagi tau..kat rumah bolehlah ko buat aksi ni sbb terjamin kebersihannya..kalo kat luar?..mmg suruh je dia yak2 kat dlm diapers dia tu

dah penat ngan aksi tadi...itu kaki kasi turunlah pulakk. Sib baik dia lom pandai main PSP..kalo tak aku rasa harus jugak dia mintak mende alah tu sementera nak kasi "tenteram" itu perut. Heheheh

3 comments:

Tijah said...

fuyoooo! siap tangkal tu. dah cam filem pendekar zaman kuswadinata plak kan??

sheila said...

hahaha..
tangkal tu buat dia gigit2 time nak tido...

CuTeMiUt78 said...

amboi2 kemain lagi.. baik punya posing.. heh.heh..