Belen Lagi

Still not finish with the balance of the food. Don't waste it. Cook and enjoy it. Hahahha..tak bleh blah ayat2 iklan aku.

Untuk tidak menjadi sahabat baik kepada En. Syaiton...aku telah merajinkan diri utk masak petang tu. Sila clap2 for me..

Makan gitu2 je..takde nasi pun. Kata nak reduce carb..

Clockwise: Ayam Goreng (dah abis licin dah stok dari 2 minggu lepas tu), sayur goreng and fried chicken meat ball. Sedaplah meatball ni..lupa lak brand apa aku bli aritu..tapi peknya kale kuning ada illustration gamba ayam sekor kat depan. Ayam A1 ke..Farmbest ke..apa ntah

Ni sayur apa yek? Dak adik yg beli...macam togeh tapi kale ijau. Aku goreng blacankan togeh ni together with cendawan. "Kak Jah togeh ni ok ke utk petua aritu tu"??? kua kua kua


Dan dimalamnya ketika hampir2 utk mencari destinasi landing..aku ngap pulak cake besday dak umi. Camno nak kurus ni...explain sket

3 comments:

Tijah said...

takkk...togey biasa tu jer. yg halus sket taw. bukan togey kasar tu.

errr...nati pls update apa brand ciken meatball tu yer. nak try gak...

ira82 said...

askum...
salam perkenalan...
nanti view blogged saya lak yea...
www.ira82.blogspot.com

daa...
askum..

sheila said...

kak jah,
ok ok..mak paham
pasal chicball tu..balik kang den selak kek freezer tu..lupolah

ira82,
ok..nanti kite terjah ye..