Duitku Duitmu Jua Sayang

Last weekkan ada SmartKids Exhibition kat PWTC. Hari Ahad tu we went there lagipun office aku ada bukak satu booth kat situ.

Bila masuk dalam tu..macam banyak utk Kids..ye dah namanya pun SmartKids..bukan SmartTots ke kan..hehhe.

Sampai ke booth Bank Rakyat ..bukaklah satu account utk Kyra dan secara otomatiknya Kyra is now one of Kelab Nuri member. Dapat tabung sebijik.

Nak bukak tabung ni ... kene solved puzzle dulu..bila dah siap gamba tu baru buleh bukak penutupnya. Kalau tak ko koreklah kuar duit tu pakai pin rambut cam zaman kekecik dulu. hehhe.

Tapi buku lom dapat lagi sebab buat kat pameran je kan..bila dah siap nanti BR will courier it to me. Lepas ni akan dipastikan duit masuk ke akaun anak ammi ni.

2 comments:

eya said...

bgs menabung dr sekarang..

sheila said...

eya,
dah ada duit yg org bagi masa ziarah dia..takkan ammi & abah nak guna lak..tak amanah namanya tu...