For the baby

Ammi dah start feed Kyra with her first baby food. Tengok dia aggresive semacam je bila time laparkan.

Beli yg pack kecik je dulu..utk trial just in case dia xnak Ammi & Abah boleh blasah hahahahaha. Alhamdullilah..memula bagi dia 1/2 keping..dia layan baik punya so kite tambah dos ke sekeping.

So far lepas dah makan about 4pcs..yak yak dia still maintain cam dulu gak..lembut and tidak berbau busuk tahap ammi nak termuntah.

Sudu ni beli kat Jusco time sale aritu. Kale merah yg kat sudu tu will turn into white kalo makanan yg disediakan tu panas sgt..means tahap kepanasan yg x sesuai utk baby. Very good.

5 comments:

Tijah said...

ohhh...pasal kyra. ingat citer pasal baby tijah tadi

sheila said...

utk babyjah yg dah tuo tu..bagi yo makan biskut tawar cicah kupi

manisz said...

sgt pandai sudu itu!

CuTeMiUt78 said...

sama la.. ngan mirul mkn biskut ni..

sheila said...

sham,
sudu tu sepandai amminya hahah

rina,
smpi skrg mirul still mkn semekut ni lagi ke??