Klakar Siut

Got these from email too. Aku ketawa sampai kuar airmata ...


Yang ni xdelah klakar sangat..tapi cam bangang jelah kan...

Yang ni kelakar..masa aku tgk email ni..otak aku dok pikirkan Kyra je..bayangkan kalo aku bungkus dia camni hahahahha..

Please don't do this to your kid. Mereka bukan kucing. Choo, kucing ko pun x masuk dalam sangkar camnikan..eh sangkar ke? kandang ke? sangkar utk burung je ke?

Ini adalah amalan pengotor. Penjimatan kos membeli wet tissue

Bodolah org ni....sian wei aku tgk budak ni

ni lagilah bangang....hahahhaha...

Hadoyaiiiiiii.... ba agak2 awak buat camne yek nak test susu tu????


Sang bapa tiada susu yg kuar dari sana ye..so sila jangan jaja tetek anda pada anak anda

Ko ingat ni fan apa main ejas2 kat kepala jek...



Masa dapat email ni aku tgk ngan member ofis aku...gila terbahak kitorang gelak..ada lagi sambungan ni....karang2lah aku letak

3 comments:

eya said...

ekekeke..lawok2

choochet said...

eee boTET amat tau emel ko dpt ni.

ee idakla nak kurung2. mereka pon tak kene kurung :)). kandang la wek. :P

sheila said...

eya,
kalo lawak sila gelak kuat2 hahahha

choo,
yelah kandang yek..cage