Kuantan Part 2

Since we arrived late at Kuantan..about 4.30pm, Sham went to check in first. Yelah room tu pun book atas nama dia.

At first we planned to go out for dinner lepas Mr. Kay kuar gi Jom Heboh & Hits 1 tu..tapi when I called her around 8..dia dah pengsan penangan ubat. She got fever. Sian dia rasa bersalah sebab dah janji ngan aku tapi xleh nak teman aku. But not to worry Sham..aku pun penah gak kene cam ko..siang tu elok je terkinja2...tiba petang amik ko..tersadai atas katil.

So, for dinner aku kene gak panggil Mr. Kay amik aku and pastu kitorang terus ke RTM Kuantan sebab ada Final Hits 1. Serius aku taktau pun ada rancangan ni..ni kes dah lama x tengok channel RTMlah ni.

Besok paginya, Sham gagahkan diri datang ke hotel utk breakfast sesama ngan kitorang. Tenkiulah wei..sebab sudi gak temankan aku. Time makan gile lupa nak amik gamba sume..cam sibuk menahan panas sbb Mr. Kay nak duduk luar...nak ngadap swimming pool..padahal dia nak isap tetek rokok.

Lepas makan kitorang gi shopping mall kat blakang tu sebab nak botakkan pale dak Kyra. Sian dia Ammi dia sibuk cukur bulu tiak je..takmo pun buat cukur jambul anak dia..hehhehe

Oppsss..mak terpaksa tutup bahagian itu. Sebab bahagian itu adalah membuak2 hehehhe..

Yang Sham pegang tu is Opor yang dia bekalkan utk aku. Best I like


The 2 of us. Ni coursemate aku masa kat ITM dulu. Merangkap housemate jugaklah yg slalu tengok aksi2 separa bogel aku dalam rumah tu.

4 comments:

manisz said...

mmglah.. terlupa nk amik gmbar kan.. sibuk dgn makanan, pstu dgn aku yg sosek sosek berhingus bagai.. argghhh.. rugi!
mr.Kay sajer jer tau dia ckp.. haaaaaaaaaa.. ni baru ok, baru chantekkk! hihihi.. padahal dia nk isap rokok kannnnn..

choo choo penah potong ambot ala ala halle berry dlm james bond * percaye lah * said...

aku ase ambot sham dulu panjang...* rase rase *

CuTeMiUt78 said...

uish.. sakan lepak he..he..he..heh..

manisz said...

choo.. ah ah.. mmg rmbut ku panjang tapi dah dipotong pendeksss.. *menmpakkan diriku remaja* kononnnnn..