Lunch Yang Segera & Sempoi

Hari Isnin adalah hari cuti untuk aku and pagi tu Mr. Kay pun ter'cuti' jugak. Bukan salah aku...salah dia...

Aku kan is3 yang baik..jadi aku kenyangkanlah perut laki aku dengan apa saja yang dia beli mengikut kehendak tekak dia.

Dari kiri blakang: Ikan Masin, telur dadar cili api & Ayam Stim Halia
Dari kiri depan: Baby Kailan Sos Tiram & Opor Daging Kobau yang Sham bekalkan

Kesimpulannya...lepas lunch kitorang menambahkan inci diperut dengan berbaring2 sambil aku menonton Konsert AF ke-3 dan Mr. Kay main game kat enpon aku sampai bateri aku berbunyi2 mintak dicaj.

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

oopppss... merahnya mak ngah.. heh..heh...heh...sedap kan makan2

manisz said...

akhirnya.. nmpak jugak rupa opor aku bekalkan tuh.. tpi cam minyak patut kene buah sket.. bahya!
next time gue bekalkan lagik..

e_ja said...

menaikkan selera akak tgk gbr2 ni sheila..huhu

sheila said...

rina,
dah lama x tuka langsir umah hehhe..

sham,
mmg byk minyak..tp ok je..jgnlah kasi ceduk itu kuah masuk pinggan..pepandailah

kak eja,
naik selera takpe..jangan naik badan..bahaye