Malaysia Tanahairku...

Dapat dari email....

Mak bapak anta gi skolah suruh blaja mengeja..yg ko gi eja camni apa kejadahnya. Kalo ko tulis PAKING KERETA (without R) pun bulehlah dimaafkan lagi..ni beriya nak eja CAR PARK KERETA...sudahnya jadi KAPAK..

Kat manalah diamnya pondok pak polisi ni ye? Sangat memalukan. Ngan pintu ala2 reban ayam kat kampung aku. Ni aku rasa standard pondok polis yg ada kat Lorong Hj Taib...ohhh aku tak "berniaga" kat situ cuma aku ske round2 kat situ malam2 bila free...cuci2 mata. Pondok polis kat situ mcm x berfungsi langsung. "Ayam2", bapok2 senang lenang je menjaja diri kat depan, sebelah pondok polis tu...

Kasihan budak ni..dek terlalu ngantuk sanggup ko beralaskan diapers tu yo...

Korang sanggup ke buat anak korang camni???? Sian budak tu

5 comments:

choochet said...

biar btol pix ni sme...espesiali yg bawah tu?? eeeeeeeeuw

ira82 said...

salam kak...lawak gile le pic2 tu...hehehe...

camne neh nak bagie blog normal baliks...kang upload video ngan suami kang....kehkehekhe...

sheila said...

choo,
ntahlah..bodokan org tu..

ira,
uploadlah..buleh akak share2 hahahahh..ko dah cek ke kat belah2 setting tu??..kotlah buleh tukar2 ke..

babyluv_ayang said...

betul ker sumer pics ni yek...tp tang pic yg paling bawah 2 bagi k.fara paneh ler pulak ati...ada ker sampai ati buat anak mcm gitu...

sheila said...

kak fara,
ntahlah kak betul ke dak..kite dapat dari email..
rasa betullah kot..nampak ada kaki ngan kepala tu...