Mana Tak Gemok..

Dah kosong dah otak ni..jadi aku cite pasal makan jelah. Lagipun mende alah ni mmg kene buat pun tetiap hari walau dibulan pose skalipun.


Ni makan petang aku dihari Rabu..which is hari pasar malam kat area rumah aku.
Yong Tau Foo Sup berharga RM11.
Sepeket kuaci berharga RM2
Sebatang jagung yang agak jarang2 giginya berharga RM1.70


Ni pulak lunch aku semalam (2.4.2009) yang jugak merangkap hari jadi my big boss yg k-65 and jugak genap 8 tahun aku keje kat company ni. I had Lamb Chop and Mango Smoothies

Ni pulak partner aku punya juadah. 2 pieces chicken wings with mende ntah c/w Citron


Ini adalah makan malam sebelum pukul 7 aku semalam. Gila lapar..so aku masak maggi sup

2 comments:

U-jin said...

AMBOI MASAMNYE...SENYUM LER SIKIT NGADAP MAKANAN TUH..HEHEHE

sheila said...

itu sebahagian dari focus..
bila focus kene betul2 ngadap tanpa sikit pun toleh kiri & kanan