She's 4

Semalam 21 April. Kyra genap 4 bulan. Kejap je dah besa anak Ammi.

Kyra's Milestone

  • Dah boleh meniarap dengan lajunya. Tapi lalu belah kiri. Guna kanan dia x reti lagi. Ammi dah x brani dah nak tinggalkan Kyra sorang2 atas katil...dia dah buleh pusing 360 darjah

  • Suka sangat letak tangan kat dagu. Ala-ala gaya menompang dagu gitu

  • Tak boleh bila Ammi tinggikan suara. Sure nangis kuar stok suara halus. Jadi lagilah Ammi suka sakat dia. Buat2 marah.

  • Kalo orang lain dokong dia..pastu Abah ada kat memana..sure mata dia melilau nak pandang Abah dia jugak. Ammi jeles ni

  • Kat rumah bising gila mulut dia. Tapi bila pegi rumah org lain...terus otomatik sonyap. Sangat behave ok..se'behave' Amminye ... auwww

  • Kadang-kadang time tido pun tetiba dia boleh meniarap..pastu tersenggok2 hehhe..klakar ok

  • Last month masa gi cucuk she weighted 5.9kg..skrg ni dah 6kg lebih kot

  • Skrg ni masuk je keta otomatik nak tido. Pastu macam tau2 je bila dah nak sampai dia pun bangun..kalau tak pun..mati je enjin keta terus dia berjaga.


Nampak tak dia tengah tongkat dagu. Abaikan org yg baring sebelah dia. Abaikan jugak kain yg bersidai kat kosi. Musim2 ujan ni..sume kene jemur dalam rumah..semak

Suka bila Abah agah dia...

3 comments:

manisz said...

yer betul.. Kyra sgt2lah behave masa aku mendukung dia @ sewaktu bersamaku dulu.. cuma akan gelak2 sakan dgn abahnyer aja..

teringin jugak nk dgr sora si Kyra menangis jerit2 halus ala2 sora Gigirl@Fasha Sanda.. :-)

sheila said...

aku rasa bila ngan org lain dia rasa pelik kot..
bila dah besa sikit nanti jgnlah kuat nangis..cuak bila org lain pegang..

choochet said...

hehehe kyra. tua sehari je pd pwot aunty choo.

aku takottttt nak dukung baby nih. sme anak2 kawan aku ke, jiran ke ape...isk. tak bani. tgkjer :P

grr nanti oct kene pegang jugak kan huhu...time tu otometik la kot?