:: Tag ::

Tengok kat shoutbox, Ira kat dia ada tag aku.

Dengan langkah yg lemah gemalai dan saspen aku telah menyelinap masuk ke dalam blog dia. Secara rela dalam keterpaksaan aku telah men'copy' dan 'menge'paste' tag itu. Nasib baik tag ni kacang je.

1st, download your favourite photo using effects at

www.magmypic.com

sorilah Ira...tak dapek akak ko ni nak tepek wajah glamer ni kat dopan majalah tu. lambek gilo nak kuar page tu...pueh den nunggu...berjanggut.


1.Do you think you're hot?


Ouchhhhhh....hot. Hot giler....tapi cuma hot temper jelah. Aku biasa2 je orgnya...takdelah sexy2 ke..selekeh serabai jek


2.Upload your fave picture of you?


3.Why do you like that picture?

The above is not my most fav pixie. Tapi saje je pilih gamba ni.. bila lagi mak nak posing ala2 duyung beradu ni...hohoho


4. When the last time you ate pizza?
Ermmm..bila yek date tu. I was with Yaya & Daniel kat Jusco S2 and we had pizza as our dinner. Think it was last 2-3 months. Semut ni napalah suka sangat masuk dalam mulot aku..kan dah jadi pelupa


5.The last song you listen to?

Masa masuk blog Ira (org yg tag nilah). Tu lagu Rossa yek?


6. What are you doing right now besides this?

Buat e-filing utk boss. Tinggal 6 hari je lagi. Suka tau buat last2 minute ni. Abih yg bos x gheti2 nak kasi kat aku resit2 yg boleh aku tolak cukai..kan aku dah memandai2 buat andaian sendiri je utk tax tu..


7.What name you prefer beside yours?

Kat forum mostly frenz will call me "nest"..rasa cam manja2 gitu...bukan "sarang" but it's a shortform for nestum*susu...mak ske pakai nick ni hahhaha..


8. 8 People to tag

  • Kak Liea

  • Sham

  • Kak Fara

  • Tasya

  • Kak Mas

  • Kak E-ja

  • Kak Coral

  • Dekfa

9.Who is number one?

Kak Liea -- a friend from my Anjung Perpatih Club


10. Number three is having relationship with?

Kak Fara -- of cozlah with her pillowmate...Abg Bob


11. How about no.4?

Tasya -- buddy in De Royal Anggerik Club (brapa byk da kelab aku ni...)


12. Who is no.2?

Sham -- Anak acik Razak & Shamsiah..she's my classmate and housemate when we were in ITM


13. Others No 5, 6, 7 & 8?


Kak Mas -- kawan kat DRA gak

Kak E-ja -- blogging fren

Kak Coral -- kawan kat Anjung Perpatih

Dekfa -- anak pada my ex-primary school teacher yg aku jumpa balik dalam cyberworld.

5 comments:

manisz said...

baikkkkk.. saya akan buat keje umah ini.. Tq..

:) syok gak tag nie.. hahahahaahha

eya said...

layan tag lak skang..musim mengetag

choochet said...

ko bediri atas divider jalan yer kekeke

sheila said...

sham,
hahah..jgn ngelat ye

eya,
org kasi keje kite buat jelah..tak buat kang majuk..lagi satu senang sikit aku nak memperbanyakkan n3 aku

choo,
hahahha..tetiba mak tertinggi tau..kalo tak tu manjang cium tiak busuk dia jek

CuTeMiUt78 said...

sesi membuat tag