MANUSIA BERPEGANG PADA JANJI

Haritu dah janji ngan makcik yg buek header gorak2 den tu...den nak blanjo makan. Kitorang duo "dagho" ni bukan sonang nak kuar berfoya2 kek luar diwaktu2 lunch. So tadi selopeh acaro sindir-menyindir kengkawan laki kek opis..mako eh kitorang ni pun kuarlah gi Giant Kelana Jaya jap. Den blanjo acik ni makan kek Secret Recipe yolah.

Tapi ayo botolah. Sampai situ amik ko..ponoh seponoh-ponoh eh tompek tu..dah xdo satu pun mejo yg free utk kitorang yg comel ni tompang duduk. Sudah eh gilah kitorang melalak kek tompek lain dulu...yolah gi ngabihkan duit yg berkopuk kek dlm beg duit tu.


Nilah deh acik yg tolong den tu. Ina namo eh. Kawan dari zaman hingusan den sampailah zaman dah beranak pinak ni. Den maghin satu sekolah menongah ngan dio..satu bantal..dah tetuo ni..satu opislah pulak...ni kiro cam magnet denlah.

Disobabkan agak buruk ghupo gamba kek ateh tu..mako berposinglah laie skali acik tu..kengkonon cantiklah tu ... huh

Ni menu yg dio order. Chicken Cordon Bleu. Kek dalam menu tu punyolah cantik golden kale ayam tu..skali bilo dapek..ala2 ciken ghontung

Abaikan aksi2 den tu. Den lak makan Grilled Black Pepper Chicken. Memulo tu nak yo makan Beef Lasagna..tapi buleh lak time den nak melantak time tulah xdo

Apsal x semonggah yo gamba yg ko amik ni Na???

Nota:
Sesapo yg ghaso nak buek gak header yg gorak2 cam kek blog den ni..bulehlah buek kek dio. Tapi janganlah suruh dio buek free ... hulur2lah sikit. Dio ni bukan org IT..bukan jugak org graphic..dio cumo Account Exec kek opis den..tp tahap kretip eh tu bulehlah den banggokan

2 comments:

Tijah said...

osah sodap lak den tengok mulut membobok2 tu. esok cuti nak poie sr la pulak

sheila said...

ahhaha...
baru tgk mulut yg membobok2 tu..
lom tgk den ngunyah secaro ladylike..ahhahah