Apakah Itu

Balik keje we straight away gi cari dinner. Kata nak kurus...haruslah makan before 7p.m.

Mr. Kay nak makan ala2 western and kitorang makan kat area2 rumah ajelah. Green Cafe ke apa ntah namanya. Malas dah nak pikir tempat jauh2. We ordered chicken chop but mine is with extra cheese...and they named it as cheezy chic chop. Auwwww. I'd prefer to have lamb chop tp dah ko sampai awal sgt..lamb tu x sempat nak kuar kandang..tengah mengeras lagi.

Finally...we got this. Ciken yg digoreng agak rentung and very crunchy..apakah. Fries pun cam kalo lagi sesaat dua tak dibawak kuar dari kuali boleh masuk kategori hangit. Ayo boto.

Bila aku tgk kat kicen dia..patutlah begitu rupa ayam itu. Yang menggoreng adalah seorg bibik Indon yg agak tua..dalam 50's camtu. Mungkin dia biasa goreng ayam utk dimakan dengan nasi..makanya itulah kale ayam yg aku dapat.

1 comment:

CuTeMiUt78 said...

oohhh.. begitu rupanya.. ish..ish..