It's Our 5th Anniversary

Can still remember the day when we first met...and infact I can still remember the first word came out from my man's mouth. Ahakkksssss. Tetiba mak feeling2 muda. Nasib baik mak tak ingat no. plat bus yg menemukan jodoh kite.

Mula-mula tu kitorang..eh tak aku je yg gedik nak nikah on 4th April..yelah cantik tu nombor nikah aku nanti...040404 auwwwww. Tapi nasib baik aku cepat sedar..taun ni cantiklah..ko cuti....ari sabtu..cun. Taun dopan..ko sambutlah enibeseri ko time org tgh keje. Maka setelah diambil kire perkara itu aku pun setujulah nikah on 1st May 2004. Every year mak sambut time cuti. Serius aku dah terbiasa ngan keadaan tiap kali besday cuti..makanya aku rasa ke'special'an itu perlu diteruskan supaya kami dapat meraikankannya bersama-sama diwaktu cuti. Jangan muntah ye uolllss...mak nak feeling2 sket ni.

Dengan beralihnya hari..maka harini genaplah usia perkahwinan kami 5 tahun. Fuhhh..macam lama..tapi macam baru.


Kasi can mak feeling2 ye

Presenting the bride & the groom of the day....auwwww

Ahakssss...


I'm officially Mrs Kay as of 1st May 2004. Sempena itu awak kasi pedang je ke kat saya ba??

Yes...we're looking for a better future and pls pray for us.

Pls don't laugh kat posing ala2 mak ni..mak kaku nyah time tu

Disebabkan I feed you with love, u feed me with food inilah makanya pasangan ini telah dengan jayanya menggemokkan diri.

Hope we'll stay the same as what we are now.

  • Saya tak kisah kita tak kaya raya sampai membolehkan kite gi holiday luar negara every year...dapat gi cuti dalam negara pun ok jugak.

  • Saya tak kisah kita tak kaya raya sampai awak boleh hadiahkan saya beg and kasut LV, Gucci ... dapat purse & kasut Carlo Rino pun dah ok dah.

  • Saya tak kisah kita tak kaya raya sampai awak boleh bawak saya gi makan kat hotel 6 bintang..dapat makan hari2 pun dah cukup ok dah..dah cukup menggemukkan dah. Auwww..

  • Saya tak kisah kita tak kaya raya sampai awak boleh bagi saya elaun bulanan RM2,000 sbulan..dapat RM300-400 pun dah ok dah..syukur dari takdo

  • Saya tak kisah kita tak kaya raya .... sebab kalo awak kaya sangat nanti awak mesti nak cari fomfuan lain. Ahahahhaha..

  • Saya tak kisah kita tak kaya raya asalkan awak tau tanggungjawab awak sebagai suami & Abah......macam yg awak buat selama ni. Time acih


    Semoga perkahwinan kita ni kekal ke akhir hayat dan trima kasih sebab awak terima saya seadanya saya......saya sedih ni...
  • 7 comments:

    Tijah said...

    solehahnyer fomfan dlm gambar tu sium2 tgn kebagai.

    larikkk!!!

    Aida Alias said...

    hepi anibeseriii... semoga kekal bahagia.. ceria sentiasa.. aman sentosa hingga hujung nyawa..

    manisz said...

    ya Allah nok!! 5 tahun dah ko kawin ek nok.. cayalah!

    tapi aku tk tahanlah ayat ko yg kata dpt carlo rino tu.. nk jugakkk jenama walaupun jenama tk 5 star.. yg cop kedai hari2 nak? kedai bintang ke? :-)

    neway, happy anniversary! aku hrap ko akan kekal ke akhir hayat.. ada rezki dikurniakan adik dan adik dan adik dan byk adik utk Kyra..

    luv u babe!

    maryati said...

    huk..huk..huk..terharu la ngan pot ni kak sheila, semoga kak bahagia hingga ke akhir hayat.:)

    ira82 said...

    askum kak...
    happy anniversary...
    thanks sebab sudi doakan anak ira yea..
    alhamdulillah die dah okey sepenuhnya...thanks again kak...:)

    CuTeMiUt78 said...

    oopppss.. rasa tak terlambat lagi utk wish happy anniversary utk sheila.. semoga hubungan kalian berbahagia hingga ke akhir hayat insyallah

    sheila said...

    kak jah,
    bilo laie den nak salam. time tu ngan ghayo yolah..time lain cium fifi je..hahah

    kak aida,
    tenkiu

    sham,
    yelah..carlo rino tu pun oklah..dair belikan aku jukebox je..hehhe

    atie,
    tenkiu gak..

    ira,
    saling mendoakan adalah yg terbaik

    cutemiut,
    time kasih