Kempot

Lately Kyra suka sangat buat mulut cam nenek tua yg xde gigi. Dia start buat camni masa kat JB last wiken..geramnyelah bila tgk dia buat camni. Lagi kite ajuk lagi dia buat

Nampak cam bobok & bulat lak muka dia time ni

6 comments:

babyluv_ayang said...

betul kan sheila...semakin chubby ler si kyra ni...dah pandai main2 mulut yek...ni mesti kuat bersembang ni...

manisz said...

yang 3rd pics tu siyes ah cm nenek tua.. kekekekeke

but last pic.. awesome ok! ada lesung pipit lagikkkkk...

Kyra, aunty miss u!

sheila said...

kak fara,
mmg tgh byk mulut pun..bising sgt
pepagi kul 6.30 dah start kengkadang tu..cam ada new alarm clock pulak

sham,
u shud see her live lah babe...

Mimie Ishak said...

amboi...berlesung pipit kyra nih...manis! hihi..tu saje jek nak pose tunjung lesung pipit..

Mimie Ishak said...

alah alah...berlesung pipit anak dara nih....maniz..hihihi...

sheila said...

hahaha..
nak tumbuh gigi kot..tu yg dia asyik buat mulut camtu je