Kyra Demam

Kyra dah dua hari demam. Malam tadi her temperature was a lil bit high and I have to switch from sleeping mode to nursing mode. Mak manalah yg boleh tengok anak dia cam merengek. Tapi dia bukanlah merengek nangis2 tu..cuma suara dia cam org gigil2.

Kasi basah tengkok & kepala dia ngan wet towel..bubuh cool fever kat pala..kasi ubat and alhamdullilah menjelang pagi demam dia dah kebah. Tapi tadi aku call babysitter dia kata dalam kul 11 lebih kyra panas lagi..bila kasi ubat dia kebah. Ni x boleh jadi ni..macam kene bwk gi jumpa doctor lagi je. Takutlah sekarang ni..mcm2 demam ada.

Dia start demam dari hari Jumaat malam...kejap ada kejap takde. Mmg patut pun aku bawak gi jumpa doctorkan..

Sempat jugak nak senyum2 ngan Ammi

Posing ni mmg menunjukkan yg dia demam. Keadaan yg sangat static..biasanya dia dah pusing2 dah ni.

4 comments:

babyluv_ayang said...

bawak ler, dik....risau jer skrg ni...walaupun demam...kyra sempat lagik senyum manis....takper yer syg...sikit lagi ok lah 2....take gud care of her, dik...insyallah, sihat ler nanti 2 yek...

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

akak bawak le spital terus....
ira lepas shaqeer dah demam ari 2 skit2 nak g spital...:)
smalam pun ira antar kwan g klinik biase2 aje...pastuh doktor 2 cakap demam biase2 aje...
jap g pi klinik kerajaan cek darah bagai kene denggi rupenyer...
macam2 kan skang ney..

manisz said...

camera trick or mata aku yang nmpak Kyra ni dah bab-bab sikit?

sheila said...

kak fara & ira,
alhamdullilah kyra dah sihat dah..dah active balik dah pun

sham,
she put on her weight and height heheh..