Light Breakfast

Aku sedang diet.

Hahahhaha..macam bagus je ayat tu. Tapi ye..i'm trying my best to reduce the amount of food consume. I'll try my best not to take rice in the morning. Yelah kalau tak tu..manjang nasi goreng je..aku fail tau kalo nampak nasi goreng kat kedai..mesti nak amik.

Aku penah try makan quaker oats, cornflakes for b/fast..tapi ya allah..kul 10 aku dah rasa cam nak lunch dah..gila lapar. Orang kata makan kuih 3 bijik pun buleh kenyang..aku try gak..tp tetap xleh tahan....tempolok aku besar kot

This morning I had Roti Bakar Kaya + Butter, 2 half boiled eggs and a cup of nes o kaw2 punya. Sedap dowh roti bakar kedai ni..sangat rangup, crispy, crunchy..apalagi yg boleh aku guna utk menggambarkan keadaan roti tu. Total set ini adalah RM4.50

Where I had them? My Kopitiam Cafe kat Kelana Square tu..best..i loike

5 comments:

babyluv_ayang said...

wah diet yek...sama2 ler kita, dik...k.fara ni nak conceive mmg kena kuruskan badan gak ni...melampau2 ler selera ni...so gud luck yek...

maryati said...

Akak..ati pun sama, tp ati xleh dah nak mkn nasi lemak bagai cam dulu, sebab skang ni pagi kalau makan berat2 rase cam sengkak je perut ni, so kena mkn kuih atau roti je..sedih sebenarnye sbb terliur tgk nasi tp xleh nak mkn. Pagi je la..ngah hari aku sentap jek,heheheh

sheila said...

kak fara,
tgh cuba utk diet..bdn dah terasa beratlah kak..tension...gud luck utk dptkan adik kyra hehhe..

ati,
bestnye kalo perut ko buleh auto switch camtu...akak ni slagi buleh sumbat sume nak masuk hehhe..dasar tong sampah betul

manisz said...

aku jugak sedang sedaya upaya nk reduce.. dpt 60kg.. aku tgh bet nie..

en.Baby kabo lau dpt 60kg dia kasi aku rm2K ok.. giler semangat tk?

sheila said...

2 ribu???
usaha usaha usaha..u can do it..
sapo nak kasi free2 weiii