Mengulau

Jumaat last week Ina & Myself dengan perasaan yang berani2 takut telah mengular. Yeehaaaaaa..

Kitorang blah dari ofis kul 3...gi Mid Valley. Boleh gitu???. Punyalah aku paksa ofismate lelaki aku yg sorang tu xyah gi beli tender dokumen kat RTM..suruh dia beli ari Isnin je. Sebab? Sebab aku nak dia jaga ofis bagi pihak kami wanita2 anggun ni...hehhehe..

Pulak tu dijadikan cerita..bos aku ari jumaat tu baru balik dari bercuti..dia pun calllah ofis. Budak ofis tu cakap aku ngan Ina kuar gi beli barang. Pastu bos aku cakap "Ha..takpe aku call handphone dorang"..

Tiba2 didalam tren.....berderinglah lagu All Cried Out. Aku tengok..alamak nama bos kuar...aku buat bodo je tak angkat..tapi hati tu cam dup dap dup daplah jugak. Kejap tu tipon Ina lak ringing...adoyaiiiiiiiiii xleh tengok aku senang....tapi kitorang x jawab pun. Bila dah tak jawab tu mulalah pikir apa idea nak kelentong bos. Bongok boto budak 2 ekor ni. Tapi prangai bos aku..dia jenis kalo call..sekali je..dia takkan buat miscall 2-3x..


Sampai sana beli apa yg patut untuk besday girl..yelah 15th and 16th May mmg ada Special Sale kat Jusco..tu yg gigih gi sana tu.

Ni juadah tengahari aku. Bukanlah tengahari sangat pun..dah dekat nak kul 5 masa makan ni.

Ina lak blasah makan laksa. I don't like laksa...cannot gi

2 comments:

manisz said...

ehem! ehem! saya dah buat report kat boss awak dan saya jugak telah bagi link blog awak ni pada dia..

sekian, harap maklum!

sheila said...

ye ke..
trima kasih ye