She Swims Too

Kat hotel dah ada swimming pool...jadi apalagi...marilah mandi.

Anak2 Kak Chik dah heboh nak turun mandi...aku dalam tido2 ayam tu pun cam terujalah nak turun...nak kasilah can princess kecik ni merasa jugak mandi swimming pool..asik mandi dalam bilik mandi je kan.


Memula ingat nak bli swimming suit tuk Kyra..tp bila pikir balik..xyah arrr. Bukan slalu pun gi mandi2 camni. Tengok..dia sangat focus nak tgk air

Apakah punca muka dia jadi camtu? Apakah sejuk? Apakah geram ngan Abah?


Muka Ammi adalah sengal..tapi muka sang anak adalah over ceria

Skrg ni dia suka tau amik gamba bukak2 mulot camni? Mungkin dia rasa dia comel kot bila buat pose camni hehhe..


Walaupun mood percutian kali ni macam tak best...tapi bila pandang je budak kecik ni..sume yg x best tu jadi best...

6 comments:

manisz said...

ewah2.. mandi kolam ek.. bagi pulak Mr. Kay.. ari tu kat MS bukan main lagik.. klorin lah, panas lah.. tak dapat aunty nak berendam dengan ko lah Kyra.. :-)

eya said...

da beso da kyra ye sheila,kjp je rase..br smlm tgk dia jd baby..

CuTeMiUt78 said...

so sweet je muka kyra

sheila said...

sham,
tulah tu..agaknya dia rasa anak dia dah besar kot..

eya,
tulah tu..pulak tu dia ni jenis cpt segala2..ni dah tawaf satu katil..

cutemiut,
sy x tambah gula pon kat muka dia hehhehe

babyluv_ayang said...

si kyra tu geram ngan abahnyer cos cekci sgt kut...hahhahaha...alah cute nyer tgk si kyra ni...geram sgt...

sheila said...

kak fara,
alamak..geram kat abah yg seksi patutnya ammi dia je..camne nih?? ammi dah ada persaingan