:: Tag :: Anak

Aku cilok tagging ni dari blog Cute-Miut. Kata dah takde idea nak update..jadi bila org tag je aku rembat.


1. Anda sudah mempunyai berapa org anak & nyatakan Girl Or Boy???
Only 1 for the time being..and she's a girl.

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak??
Anytime will do for me. Ditakdirkan aku preknen b4 Kyra turn 1 pun Alhamdullilah syukur...

3. Nyatakan nama anak anda & apa makna nama anak anda dlm Islam??
We named her KYRA SAFFIYA and maksudnya adalah kebaikan yang ikhlas / murni

4. Siapakah yg memberikan nama anak anda??
Both. Aku select few names and Mr. Kay mem'final'kan nama2 tu.

5. Dari mana tercetusnya idea memberikan nama anak anda??
Takde dari mana2 pun. Cumanya aku nak sume anak2 (cehhhh..sume tau) start nama ngan urup K&S. Sempena startnye nama Abah & Amminya..hehehhe..gediks sungguhlah aku ni

6. Sekiranya anda dikurniakan seorg lagi cahaya mata...apakah nama yg akan anda beri...
Belum difikirkan...but for sure akan ada K & S

7. Berapakah perancangan anak yg anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy???
Itu tuhan punya kuasa..

8. Bagi yg mempunyai anak lebih dari seorg...nyatakan jaraknya beza umur anak anda??
Blom ada jarak untuk dibezakan heheh..

9. Untuk kelahiran anak anda yg akan datang..anda nak Girl @ Boy?? Nyatakan sebabnya??
Apa2 pun buleh...rezki

10. Apa ciri2 persamaan anda & anak anda??
Kite ada kale mata yg sama...brown

11. Upload gambar anak anda untuk tontonan semua rakan blogger...
Aci tak aku letak gamba dia time tengah tido x sedo diri ni?? melopong jek

12. Nak Tag
Sesapa yg dah xde idea nak hapdate blog...amik le tag ni...buat le

1 comment:

manisz said...

aku nk wat tag nie sal aku xde idea.. tapi amatlah tak sesueiiiiiiiiiiii..

wakakakkaakakka..