Aku KeGERSANGan..

Mak boring lately ni. Apsal ntah.

Ada je tak kene..nak surf tenet pun cam hampeh je..gile betullah.

pun adalah ke laut....

telah hilang bersama angin panas akibat hembusan udara El-Nino. Apakah ini akibat dari keadaan pemanas global?

Tetapi ada satu perkara yg tidak diterencatkan oleh kekeringan idea dan "ketidak adaan" mood

Mak masih ada mood utk aktiviti renggangan sendi hohoho...

6 comments:

maryati said...

LAST SKALI TU SANGAT SEKSI..HEHEHE

e_ja said...

kalau ada mood utk aktiviti renggangan sendi tu blum GERSANG namanya..hehehe..

pHat sUe said...

aku ase bulan ni bulan setim lah hihihi

gi la melantak kat bubba gump lak weh...ko ske sifud?

U-jin said...

kojut den..gersang..? ade ko..mlm2 jumaat ni..ekeke

iNa said...

last sekali yg x tahan tue...ekekekekekeke... :)

sheila said...

atie,
skali skala kene seksi...

kak eja,
gersang idea je kak..yg lain ok...ON YR MARK..GET SET...GOOOOOOO ajee

choo,
sifud itew adalah fav mak..kat mana tmpt tu?

kak mas,
hahahah...saje je tajuk tu kasi gempaq...lama sgt sunyi blog ni

ina,
sabo na sabo