Dia Sudah Pandai

This is part of my lil princess's progress.

She will concentrate whenever she hears Azan..in fact if I turn to channel 106 time2 kul 8 malam tu..fuh gila kusyuk dia. Tapi time2 tu Ammi & Abah dia nak dengar berita. Camno tu?

Tapi yg aku nak cite ni kisah dia ngan katon. Masa aku capture sume gamba ni..time dah nearly 11 and she doesn't wanna sleep. Sangat focus pada TV. Aku pun silap gak..gatal gi tgk katon tetengah malam..kan dah terkenan ngan anak aku. Bila aku tukar channel lain dia mcm tengok muka aku..adakah dia marah??

Tangan nak main...mata nak tengok tv. Camno tu? Tengok tv smbil terbalik pun buleh wo..

Tengok tu..sangat focus. Tangan je gerak tuk amik mainan dia..mata tetap kat tv

Dah mengantuk pun still mata tak berkelip. Adoyaiiiiiiii

Apalah yg dia kusyuk sangat tengok tu?

Nilah dia..Handy Manny

5 comments:

U-jin said...

sukanye.....tgk khayra...nanti geder bila2 bawak ek nest..raya ni kot..dpt ler tgk

fadeltoha said...

kyra samer cam adam time kecik2 dulu. pastu sampai skrg mmg suker tgk karton,ni plk cuti sekolah..jgn harap nk tukar chanel lain. Iris tak suker tgk tv...dier x heran pun.

pHat sUe said...

pat je besar la kyra neh ...

Sya Annur said...

handy manny kan hensem n very handy. kono la kosentrate. haha... bila tkr tuh pandang bg ammi rasa besalah la tuh. kicik2 suda pandai!

sheila said...

kak mas,
insyaallah...skrg ni pun jarang dapat masuk belionline..payahlah nak masuk situ...jadi perkembangan sume melalui blog2 korang jelah...

fadeltoha,
kyra ni ada katon2 je yg dia minat..cam pocoyo sume tu dia x layan..ammi dia je yg lebih2 tgk heheh..

choo,
sama besa ngan yg kat dlm pewot ko tu..

sya,
mmg ensem..tu sbb ammi dai pun nak tgk gak tu