Gambar Pramugara Melampau

Weih korang..laju je nak tengok aksi pramugara terlampau tu.

Mak x koselah nak letak gamba jantanz itu disini...bertambah dosa yg sedia ada. hohoho.

Ni ha nak lotak gamba dak Kyra yg over excited tahan gaban bila Abah dia dokong. Slalu dia duduk je dalam buggy tu..so abah cuma tolak. Tapi aritu sebabkan Ammi nak gi alter suar jeans kat Pertama Complex (belambak lagi tempat leh alter..napa otak aku asyik nak ke situ je..ntahlah). Kat Pertama tu kan penuh ngan tangga..so adalah payah nak angkat2 buggy itu..so abah decided to dokong je budak tecit ini.

Sangat teruja dia dapat sama level ngan kepala2 yg lain..


Dengan muka yg macam ni..agak2 korang camne kuatnya suara yg dia kuarkan? Gila kuat ok..malu mak bila sume org tengok dia terjerit2 excited.

4 comments:

manisz said...

eh ko alter suar yang ko "ter"beli besar jadikan kecik or ko besarkan suar yang kecik?

bukan apaaaaa.. mak tnya ni pasal mak pun nk alter gak suar mak yang besar2.. nak kasi fit sikit..

sheila said...

sham,
aku alter pendekkan..
tp penah gak alter kasi fit..boleh aje..

tp nak tanye..camno nak alter kasi besar? boleh ke? atau ko kasi aku soalan teka teki teka tekuk ular mati dlm mangkuk???

U-jin said...

hehe...sonokler dia jalan2 xyah pakai buggy...wei naper xpakai skaf ker..topi ker..kata nak gigirl..

sheila said...

kak mas,
h/band yg ada kale fink saje..
topi yg gegirl style lom ado laie..nanti2lah sy beli..

skrg byk topi time dia baby je..