Hari Ini Adalah

Hari ini adalah 5 June 2009. Seandainya "Dia" tidak menjemputnya terlalu awal pastinya harini kami sekeluarga akan membeli sebijik kek untuk dirai bersama. Seandainya Aca masih bernyawa..umurnya pasti 60.

Aku redha..walaupun aku rindu sangat kat Aca. I miss Aca so much. Can't say much..


Aca when he was 7 back in 1956. Isn't he handsome?

Aca when he was 20++. Sebab wajah nilah mama macam tergoda ngan Aca. Eh ke Aca yg tergila-gilakan mama sampai mama kene pelempang barang sedas dua dari abang2nya sebab berkawan dan menyatakan hasrat utk berkahwin ngan org yg bukan Islam.

Aca yg sangat suka membaca. Kalo hari Ahad je..janganlah harap paper tu akan lekang dari tangan Aca. Paper The Star kan tebal..so every single page tu dia akan baca and one thing more dia suka baca Readers Digest. Sampai ke harini collection buku2 RD itu masih disimpan rapi oleh Mama. Aca juga suka baca Biography pemimpin2...and one of the book is about Tun Mahathir.

Dan harini jugak adalah hari lahir NUR HAZWANI MOHAMED ISMAIL..aku sangat terhutang budi pada dia. If you read this..I wish you happy birthday. May Allah bless you and million thanks to you.

Special peopel do share special date and both of you are special to me......

2 comments:

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

kita yang hidup nie teruskan kehidupan yang penuh pancaroba nie kak...:)

sheila said...

ira,
yelah..tp ingatan tu tetap pada yg tersayang..tak mungkin luput kan....