Terbaik Wokkkk

I had meeting kat area Ampang tu around 11. So time balik tu paham2 jelah jalan jam kat situ...and of course perut mak pun dah jam. Called Ina suruh dia standby..nanti just fetch her and plan nak gi makan ikan bakar kat belah Dataran Glomac tu. Lama dah x makan kat situ..since warung bergerak dia tu dah takde.

Mak salute ngan pengusaha kedai ni. Their only menu masa dorang meniaga pakai lori tu is Ikan Bakar. Tetiap set tu ada Nasi, Ikan Bakar ikut jenis ikan yg korang nak, sambal cicah & kuah asam pedas. Itu sajo. Tapi gila kene bratur kalo nak makan kat situ.

Sekarang ni dia dah tak niaga pakai lori kecik tu lagi..dia dah ada kedai kat SS6/20A, Kelana Jaya ..dedekatlah ngan Universiti Tun Abdul Razak yg kat Kelana Jaya tu (promosi ni..). Nama kedai tu Restoran Ikan Bakar Fred. Sebab aku promote?? Ohh tidak..aku tak berkawan ngan tokey kedai tu ke apa..tapi setiap yg best tu perlu dikongsi bersama..sharing is caring maaaaa.

Today we had Set Ikan Pari. Cili cicah yg gila pedas tapi power. The caption should be Ikan Pari Bakar kan......terbalik sudah

Colleagues aku sume order air ni..Lai Chee Kong (bukan adik badik lee chee keong). Mak order Teh O Ais Limau jek..mak org kampung.

Total makan2 arini adalah RM36 utk 4 org makan. Berbaloi??? Berbaloi-baloiiiiiii

4 comments:

manisz said...

lau lah ikan bakar pari, ko mkn apa agaknya? ikan tu dah bakar pari dia, so ko mkn kepala? kakakakakakaka..

maryati said...

wahhhhhhhhhh..terliur la kak sheila :D

maryati said...

Alaaaaaaa kak...terliurnye tengok, akak ni suka tau wat saya terliur tgk gamba akak makan2. Kecian tau kat saya ni kak, dah la anak yatim..huhuhuh

sheila said...

sham,
blasah jelah..
ikan pari tu ada pari ke? pari tu apa sebnarnya? yg aku tau pari tu cam pari2 syorga gitu hahahha

atie,
ko sorang je anak yatim?? aku ni??