7 bulan suda

Harini Kyra genap 7 bulan.

Makin besar nombor kat umo dia...makin panjang akal dia.

Lasak pun bukan main lagi..yg aku tak bagi buat itu jugak yg dia nak amik..situ jugak yg dia nak pegi..adoyaiii..tapi takpe..ammi buleh kurus wakakkaka.

Ni gamba selingan je..saja nak kata aku gi jogging hohoho

Tak ingat lak napa dia mengekek camtu..gamba yg kat atas tu dia tengah focus tgk fountain kat tengah tasik..tetiba je gelak..menakutkannnnnnnn..sapa yg hi hi bye bye ngan dia kat tgh tasik itew???

Dia sangat suka basahkan muka aku ngan air liur dia. Abislah mekap ammi ni Kiya. Kengkadang ngan susu pun dia sembur gak kat muka ni..

Dalam keta budak ini tak nak duduk..slagi mata dia x layu..dia nak berdiri. Agak2 ammi dia x larat..silalah ke blakang duduk dalam itu car seat.

Bila dengar je bunyik microwave link eh eh..microwave aku berbunyi.....dia ingat tu makanan dia..walaupun aku defrostkan ayam..sibuk nangih2..sudahnya aku kasi dia semekut...gi lah sepahkan umah...nanti ammi leh jadi bibik hohoho.

By the time raya nanti umo kyra 9 bulan...apakah rambutnya buleh panjang? Apakah dalam masa 2 bulan ni aku buleh belikan dia sepit rambut yg comey2??? Lamalah kiya ammi tunggu rambut kiya panjang ni...

3 comments:

Aida Alias said...

nampaknya raya nanti dah tak boleh display bekas kuih kat meja rendah.. kena bubuh tinggi2.. kalo tak harus mengemas sepanjang masa hahhaha..

pHat sUe said...

macma pelakon industan la kyra!!!

sheila said...

kak aida,
tulah tu..skrg ni pun bekas atas coffee table kena jarakkan sikit..tp still letak atas tulah..nak biasakan dia ngan mende2 tu..

choo,
how bout the mother? mcm pelakon cite tamilkah??