Sakan ko Nyiah

Aku tengah bercuti...walaupun cuti ni cuma balik Seremban je..tp BEST!!

Seminggu aku amik cuti. Sebenarnya bukanlah sesaja cuti. Ada sebabnya.

Mr. Kay kene outstation seminggu...and AKU PATAH KAKI. Bukan aku xleh naik LRT Putra, Star, Feeder Bus bagai..tapi kesihatan aku tak mengizinkan sangatlah utk aku buat mende camtu for a week. Risau kalo buat sok..Mr. Kay balik bini dia kejung je kat rumah tu...hahahha.

Aku banyak keje sebenarnya kat ofis tu..ada few tenders closing early August...tapi my health is my priority. Pada org yg participate kat tender itew....kalo aku masuk spital..sebab beriya2 nak datang keje..korang ke nak bayar duit spital aku tu??? Korang ke yg nak jaga anak aku nanti?? Takkannnnnnnnnnnnnn...so bila aku bercuti...diam je ok.

Aku buleh bawak keta...mak dh ada lesen ok. Tapi Mr. Kay lom kasi lesen khas dari dia lagi...ishhhhhhhhhhhhhhh. Tapi aku seriau gak nak drive kat tengah KL..

Jadi atas dasar itulah..aku masih berjaga walaupun jam dah pukul 3.10 pagi...mak balas dendam.

4 comments:

iNa said...

kak...
blk sban ke???
klau tau leh kite date..... :)

babyluv_ayang said...

sheila, rinduler nak dgr citer psl kyra...cpt ler update blog.....

pHat sUe said...

babe ko sakit pe ?

sheila said...

ina,
alamak...terlambat suda
lenkali ok..tp akak every 2 wks mmg balik semban pun

kak fara,
mood nak berblog dah ilanglah kak

choo,
aku sakit perutlah..slalu kat belah kanan tu..atas skt pada peha..kalo jalan byk mesti cramp