Aku di Zone 30...kat mana tu??

31 August 2009...at 1.15pm..i'm officially 30.

Happy Birthday to Me
Happy Birthday to Me
Happy Birthday to Meeeeeee
Happy Birthday to Me

I'm now entering the 30 ZONE. No wonder wrinkles can be seen here and there.

Semalam masa balik dari Melaka ke Seremban....aku mengantuk yg gila2 punya. Dalam keta kononnya nak temankan Mr. Kay drive..tapi masyaallah..tersengguk2 and last2 aku ckp ngan Mr. Kay.."saya tido buleh tak???"..mcmlah all the way tadi tu aku segar bugar..hehehhe. Aku risau dia ngantuk..sbb bulan pose ni biasalah keadaan mata agak bercelaru sikit.. tu belum lagi bangkit tengah malam bersolat sunat. Bila yek aku nak buat camni...menghambakan diri sepenuhnya pada Allah. Insyaallah..moga2 peralihan usia ni lebih mematangkan aku, menguatkan iman aku.

Sampai Seremban around 11.15 aku tengok adik2 bujang aku tengah lepak main gitar kat luar rumah. Ish..musykil gak bebudak ni..takkan malam merdeka duduk kat rumah je. Slalu awal2 dah merambu. Letak je beg..zasssssssss..terus aku tergolek atas katil..mata adalah tidak boleh dibuka.

Tengah syok tido tu..aku cam dengar org main gitar dalam bilik...tapi sebab ngantuk gila..nak bukak mata pun adoyaiiiiiiii.. Rupa-rupanya Mr. Kay dah plan baik punya ngan mama and adik2 ipar dia. Auwwwwwwwww..aku adalah terharu dalam "kepejaman" mata. Lebih terharu bila aku tiup lilin and potong kek atas katil.. cam org tengah berpantang lak rasa. Sib baik mak tido pakai t-shirt ngan suar walaupun tidak berbaju dalam. Aku harap2lah adik2 aku tak nampak benda yang tergantung itu..hohoho...



Nilah cake yg Mr. Kay suruh budak2 bu beli.

Thanks everyone.........

To all my buddy...thanks for the wishes. Mak takde credit nak balas wishes korang tu.....ye tahun depan i'll make sure topup tipon dekat2 nak besday..berderet2 ok mesej...

8 comments:

Aida Alias said...

hepi besday!!! semoga sentiasa ceria dan sihat selalu.. panjang umur.. murah rezeki

izan said...

happy birthday to u....anak merdeka rupanya,,,,,,

semoga dipermudahkan segala urusan nest sekeluarga...dan dipanjangkan usia

U-jin said...

hapy birthday nestt!!!!!....wah besnye seprise....ekeke...terkejut macik ek..

iNa said...

Happy 30th birthday sis..
wah..senang kan nk ingat tarikh.. :)

moga pnjg2 umur....& dimurahkan rezeki slalu yaaa... :)

sheila said...

thanks everyone

manisz said...

biasa dah ko tu.. lau tk bls tu mmg tk der kedit lah tuu..

tetiba Mr.Kay jadik lomantik.. biasa asik aku dgr ko ckp laki ko tak lomantik.. skali.. mulalah, terharu biru atas katil..

tapi kan.. lau adik ko nampak pun mende tergantung tu, tk der seleranya lahhhhh.. hehehehehe..

Ms Pearl said...

nokz!

Selamat hari Jadi Nokkkzzzzz
Semoga panjang umur dan murah rezeki okey???

kat mana restoran seremban itew?
next week hari sabtu mak gi seremban
mana tau leh try try :D

sheila said...

nyiah,
restoran tu kalo ko exit tol seremban ke s'ban town..on yr right u'll see KPJ hospital..

masuk lalu jalan tu...just follow the LAKSA SEREMBAN' signage..but that's not the shop..

the restaurant is in a same row..corner lot....u'll see something with RIVER.... VILLAGE SEAFOOD RESTAURANT..