Aku diMADUkan

Ye...inilah hakikat yg terpaksa ditempuhi wanita yg bergelar isteri.

Akhirnya aku juga telah diMADUkan..mmg sesuatu yg perit dan pahit tapi kalau itu takdirnya..no one can say NO.

Adakah itu punca aku gagal berblog? Apakah itu punca aku hilang mood dan kosentrasi untuk berblog? Dan apakah itu menjadi punca kecelaruan emosi aku?

Jawapannya sama sekali TIDAK!!!

keranaaaaaaaaaaaaaaa

MAK CUMA BERMIMPI NOKS.

Mimpi ni mmg betul2 buat aku blur pagi tadi....bangun tido terus duduk sebelah Mr. Kay..tengok muka Mr. Kay sambil berpikir..cuba recall apa yg aku mimpi.

Seriously aku jadi cam very emotional pagi tadi...nak kejut Mr. Kay pastu tanya..ada jugak yg kene sound..so better aku berpikir.

Yang tak logicnya mimpi tu ..

1) Mr. Kay kawin diluar pengetahuan aku..(ni perkara biasalah..org laki mmg suka gi Siam hehhe)

2) Soalan yg aku tanya kat Mr. Kay dalam mimpi tu.."awak kawin ngan bini awak tu, awak tido ngan dia ke?"...apahal ko tanya soalan tu nok?????..kalo kawin stakat nak tengok buat mende?

3) Mr. Kay kawin ngan bekas istri kawan dia..padahal didunia reality..kawannya itu masih bujang trang tang tang..adoyaiiiiiiiii..(ini yg buat mak pikir pagi tadi ni).

*******************************

Moga dijauhkan untuk aku betul2 berdepan dengan situasi camni.

Aku rasa Mr. Kay belum berhajat kot utk nak menjadi "petani diladang yg lain" hohohoo...

11 comments:

ira82 said...

tergezuttttttttt den bace tajuk nie...
kak sheila...nape cam chipsmore..kojap ado...kojap nan ado??

eya said...

hahhaa...nyah2..tpkan,bile da mimpi cmtu,rs x senang duduk kan. aku bese gak mimpi2 psl pompuan len ngn laki aku,tp bile bgn je tetibe rs nk marah. gile ape!

sheila said...

ira,
akak pun taktau...napa jadi camni..roh berblog akak dah nyorok

eya,
celaru wei aku bila bangun tido..
terpikir..betul ke..tak ke

Aida Alias said...

ehehe ngeri bila mimpi camni.. mainan tidur je tu.. be cool..

eynda said...

Kecut perut bila baca perenggan awal2 tu...rupanyer mimpi hehe....moga dijauhkan la yer...eynda pun pernah mimpi cam tu....bangun tido je emo sungguh utk beberapa jam haha....

ShaZila said...

simpang 44 malaikat u..apa pun salam perkenanlan dari saya..i suka baca blog u ..i link blog u in my blog yerkk...

sheila said...

kak aida,
dah cool dah..smlm je celaru melampau otak ni..

eynda,
sapa yg tk kecut perut tu hati kering wo....

shazila,
salam perkenalan jugak..
add ler..tapi kite ni dah suam2 kuku je berblog...

~faR aWay~ said...

huhuh...terkejut sy...saspen btl...

sayangsayangibu said...

huhuhu...sungguh sedih ooo..
walaupun bermimpi
akak pernah gak alaminya...
ha..ambik tag dari blog akak ye..t.kasih salam ramadhan

maryati said...

i berdebar2 masa baca ayat2 awal tu..sib baik mimpi

iNa said...

sis..huhu..
ian pun pnah mimpi gini gak...
mmg terbwk2 ..hehe...