Inilah puncanya

Sebab dah tergian nak buat posting kat blog ni..mende alah ni pun jadi gak untuk aku jadikan entry. Hehhehe..padan muka..tau pun rindu nak berblog.

Salah satu sebab aku lama x berblog adalah mende alah kat bawah ni. Hilang ok focus dan tumpuan aku nak berblog. Everyday..sampai terbawak2 dlm tido, aku teringatkan FarmTown ni..adoyaiiiiii


Nilah kebun aku..fenat tau buat air terjun sume tu..tapi puas hati walaupun byk mende lagi aku nak godek kat situ. Bab buat nama pakai bunga tu..18x alih bunga tu..sebab rasa cam cacat jek.

Sham....kebun ko kat blakang umah tu buleh ke buat air tejun???? nguah nguah nguah..kasi bakar kasi bakar

5 comments:

manisz said...

ahhhh air terjun tak kira.. yang penting hasillllll, kenyang perut jimata belanja.. huahuahuahuahua!

wei.. gile lah, tgk gmbar pun aku konpius.. ko wat kebun ke ko wat landscaping?

sayangsayangibu said...

lopeh ni bawak bawak lah balik ghumah yo,nak berabuk,berlalang,berhutan dah tu...heheheheee....

sheila said...

sham,
kebun kene cantik..baru indah pemandangan...pastu xlah letih nak berkbn hehehh

kak jaja,
yolah..den cubo bahagi maso yo

iNa said...

sis sheila..
nk jd jiran kt frm town...
meh add ina kt fb..--> babygirlz1983@yahoo.com ...
tq kak.. :)

sheila said...

ina,
akak dah add ina kat fb..
silalah accept ye
pastu bawak2lh tlg siram pokok bungo den yo