Akibat Perbuatannya..

Lain org lain ragamnya...lain jugak caranya.

* Utk pregnancy kali ni aku rasa kepala aku sangat weng..especially early in the morning. Bangun tido..kengkadang dalam tido tu pun rasa berpusing pala ni.

* Tekak adalah sangat tidak sedap. Aku lom sampai tahap muntah2 sume..cuma loya tak bertempat.

* Kemalasan berganda. Umah sangatlah macam tongkang pecah. Dapat pulak Mr. Kay yg bila dah bukak baju suka nau gantung kat kosi makan tu..bukak suar letak atas katil..tensi tensi.

* Kemengantukan jugak berganda-ganda. Sampai ofis..kul 10 je dah start ngantuk. Time tulah bos besar nak masuk..bos kecik nak masuk. hadoyaiiiii

* So far aku takde rasa nak makan "sesuatu".. or senang ckp ngidam. Sebab aku cam x lalu nak makan esp lauk2 melayu ni..masak lomak, asam podeh..adoyaiiiiii..nggak bisa diterima. Makan pun sekadar nak isi perut je. Tapi makan kat Only Delights..cafe bwh ofis aku..tetap boleh diterima. "Peter, apa lu sudah manderem gue?"

* Penat juga adalah berganda2. Balik je keje cam flat..sib baik aku kenangkan kyra tu baby lagi..so bangun gaklah..buat bubur dia utk aku bekalkan ke babysitter esoknya.

* Aku jadi sangat suka pakai eyeliner. Siap beli yg baru lagi. Masa aku beli tu aku lom tau pun ada baby kat dalam perut ni..tapi gila sanggup gi beli walaupon beli hat Maybelline yg paling murah skali. Time tu ada promotion..dapat 23 hengget je..hahahha..

Aku pun dah tak tau dah apa lagi gejala2 buatan Mr. Kay kali ni..xleh nak recall pulak.

3 comments:

Sya Annur said...

muahahaha... gejala buatan mr kay! statement xhengattttt!!! wakakaka... ok la tu... awal2 ni je, insyaAllah.. n kepregnancy ko yg kali nih telah menyebabkan ramai waghih berangan2 siang td. ramai weyyy bercita2 nak pregnant secara berjemaah tuh! haha

iNa said...

kyra byk ragam x kak bile akk preggy ni??

sheila said...

dekfa,
hahahahha..marilah berjemaah

ina,
takde plak ragam sgt...cuma jadi cam manja lebih...xleh jauh dari dia..mulalah nak nangis jerit2