Montot Mak Diterjah

Hey...mandai je kata mak disontot..tak baik tau

16/10/2009

Bila Mr. Kay tau je pasal berita ke'positif'an ujian aku tu..terus dia suruh gi cek kat Dr. Hamid Arshat. Sebab doctor ni yg operate betulkan rahim aku dulu..and dia jugak yg tau masalah rahim aku.

19/10/2009
Aku call clinic Hamid Arshat ni nak buat appointment. Nak gi clinic ni mmg kena set appointment dulu...no WALK IN. Jadinya date paling hampir adalah 21/10 itupun after kul 11.30 a.m sebab pagi doctor ada operation kat clinic dia.

21/10/2009
Awal aku sampai clinic ni..lepas brunch terus masuk register nama. Sekali amik ko..mak patient yg pertama ok.

Berat sebelum raya adalah 56kg..berat setakat 21/10 adalah 59.9kg...sabo jelah aku ni.

Ni gamba ultrasound yg aku buat. Doc tu kata rahim nampak kuat. Yang dibulatkan itu adalah janinnya. Jadi utk menguatkan lagi rahim aku, doctor tu injek montot sebesar taman mak itu. Sakit dow..sampai ke harini terasa sakitnya sebab aku malas nak tuam2. Camne nak tuam..balik umah je aku capai bantal..cam berat je kepala, badan, kaki sume.

Ni ubat2 yg aku kena telan on daily basis. Turimac ke turimal tu ubat tuk kuatkan rahim aku..cam ubat hormon gaklah.

EDD aku: lebih kurang 21 June 2010 (filla..ko nye bila? kite ni manjang nak berduet je tau..)

5 comments:

iNa said...

uwaaa...nk berduet gak...uwaaa..

sheila said...

sabo...ko tu dlm pantang lagi

sayangsayangibu said...

tahniah............


akak yg teruja....
semoga semua selamat.
Amin...

nuraen said...

nest...aku gembira weyyyyyyyyyyyy...tahnih2...

babyluv_ayang said...

dik, congrats....yahoooo...kyra dapat adikkkk....