Tanglin

Sabtu pagi tu walaupun keadaan kepala agak weng-weng sikit..tapi bila pikir tahap kelaparan perut laju je aku mandi...ajak Mr. Kay gi makan kat Tanglin. Dalam keadaan camni..setiap permintaan mak diluluskan ok..kecuali bab2 gi shopping, jalan gedik2..itu pasti direjek.


Nak mintak baby chair ni..budak tu siap ckp " sy bagi kerusi budak abg order air ngan saya"..hahahha..blasahlah dik..kire cam give and take situationlah tu.

Budak ni terlalu focus makan biskut farleynya. Sib baik aku bawak satu tupperware..dah abis dia tunjuk, asal habis je dia tunjuk. Gud girl.

Nilah kedainya. Jangan memain..Ronaldo versi tak berapa nak gelap pastu boroi pun makan gak kat sini. hehhehe. I ordered Kueh Tiow Kungfu Udang..tapi ya rabbi..i waited for nearly an hour. Bila sampai je makanan ko bayangkan betapa lahapnya manusia bernama sheila ni.

Dia mintak kat aku biskut. Maaaaaaammmmmmmm katanya. Aku nak snap gamba gigi sebatang dia..tapi asal captured je mesti dah x nampak gigi. Ish...cam kene amik gamba paksa je pas ni

Lidah tu tetap nak dijulurkan..kata Hagemaru kan..hehhehe

3 comments:

manisz said...

ko kan.. lau bab tmpat mkn sedap2 mmg tauuuu jer kat ner kann..

aku rsa lau aku duk seminggu umah ko, konpommmmmmmm..mak naik 5kg..

chekna said...

sama la ngan si ziyad, makin besar makin susah nak amik gambar. bila pegang asyik xlekat je... dapat pulak nak kiss n peluk dia, siap meronta2 bagai.. apsal la cepat sgt besar..xpuas nak peluk cium.....

sheila said...

sham,
bukan mak yg tau nok..tp laki mak tu yg terlebih arif...

ina,
tulah kan..
anak aku skrg ni pun dah xnak aku cium2 dia..punyalah meronta, menangis siap..geram je..time dia tido jelah buleh nak cium2 dia..tu pun kejap2 dia pusing...geli agaknya