Hari Ini Dalam Sejarah

Last week dapat msg kat fon dari Anakku..kata ada sale kat semua outlet. So, mak pun beriya2lah ckp ngan Mr. Kay. Sebab aritu Mr. Kay kata nak bli baju anak dara dia yg sume dah gonjeng2. Cepat betul budak ni meninggi. Otomatik aku teringat kata2 Paed dia.. " Kyra akan tinggi seperti bapa"...(sila baca dlm intonasi bahasa baku ye puan2 sekalian).



Disebabkan Mr. Kay kerja Hari Sabtu bersamaan Hari Raya ke-2..makanya dia bagi je duit kat aku. Suruh aku bershopping..yelah kalo dia yg bli kang aku komplen....

Tapi boleh tak aku tak bernapsu langsung dengar ayat dia.."nanti awak gilah shopping sendiri ye". Kalau tak tu, sebelum2 ni... walau dia kasi aku rm50 je pun napsu tu tetap cam dia kasi duit rm500 suruh gi shopping. Mama sibuk tanya..bila aku nak kuar...bila aku nak siap. Ahhhhh..aku tertekan disitu. BOLEH KE CAMTU?? APAKAH INI PENANGAN ORG YG PREGGY?

Korang time preggy pun malas shopping gak ke ha? Alangkah ruginya hidup ni kan..

5 comments:

ShaZila said...

bestnyer shopping .....uhaaaa...gaji da masuk tp da habis....uhaa

iNa said...

pembawakkan tu kak...hehehe..

chekna said...

ruginye la ko.... aku preggie ke xke, kalo suruh shopping, bernafsu je..

Ms Pearl said...

Darling?
Masa I pregnant 7 bulan tak pergi mana mana shapping mall!!!

thats 7 MONTHS OKEY NOT 7 DAYS OR 7 HOURS!

geez!!!! pregnancy! hehehehhe

sheila said...

shazila,
shopping mmg best...tp skrg ni mood shopping ilek poci

ina,
tulah pasal

chekna,
mana ada pomps yg x suka shopping..aku ni ntah napalah time preggy ni sikit punya malas

nyiah,
hope mine is not as bad as yours...hopefully